Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz mindig egy fiú?
Figyelt kérdés
Az van,hogy van egy fiú,akivel régebben jóban voltam,tetszettem neki.Aztán történt valami(nem írnám le,mert lényegtelen)ami miatt megutált,meg r***ncozott.(Holott szűz vagyok,barátom se volt,meg semmi,de mindegy.)Viszont folyton néz,mindig szemezünk,mindig rámnéz.Csak nem értem miért,mert más lányokkal nem így viselkedik,kedves velük,hazakíséri őket.Akkor miért néz folyton?(Igen,megfordult a fejemben,hogy tetszem neki,de hát akkor miért más lányokkal kedveskedik?Valaki tipp? 14/L 14/F2015. okt. 2. 16:53
1/4 nagy tankos válasza:
Szerintem még mindig tetszel neki csak nem meri bevallani! 15/F
2/4 anonim válasza:
szugerál, hogy megribulj, ahogy kívánta, és dughasson végre valakivel, mert a kísérgetés már uncsi
3/4 anonim válasza:
Mert szép vagy. De meg amúgy lehet, hogy bánja már, hogy csúnya jelzővel illetett. Csak nem tudja, hogyan kérjen bocsánatot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Mivel 8.osok vagyunk,talán évvégén vagy ballagáson megkérdezem tőle,hogy mi van.:)
2015. okt. 2. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!