Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? 13/l

Figyelt kérdés
Az utcán, buszon állandóan megnéznek maguknak az idősebbek (17+-osok). Ez szinte mindig zavar, de egyáltalán nem öltözök ribisen, sőt, igazából szerintem ki se tűnök a tömegből. Elméletben nem vagyok csúnya és még értelmes is vagyok, ezért sokszor néznek 16nak. Lehet ez a baj? Még sose volt barátom, és egyenlőre nem is szeretnék.

#fiú #busz #lány #utca #értetlenség felsőfokon
2015. szept. 29. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert "friss hús" vagy. A naiv kislányt látják benned és kellenél nekik...egy menetre. De okos döntés hogy nem akarsz még barátot egyenlőre, ne ezzel tűnj ki a tömegből hogy minél több barátod van ilyen fiatalon.
2015. szept. 29. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem csak fordítva, 20 vagyok, mindenki 15-nek néz, a korombeli lányokat nem érdeklem csak a kicsiket.. Mármint szemezés terén.. Korombeliek közül csak azokat akik tudják hány éves vagyok..:D Szóval szerintem azt hiszik idősebb vagy, ezért nem csoda ha megnéznek.. Nekem is bejött egy csaj sok ideig akinek én is bejöttem, de mikor kiderült hány évesek is vagyunk egymásnak már offos volt az egész:D 14 volt mikor én 20
2015. szept. 29. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnálom, de tényleg. :D Akik meg privátot küldtek: nem, nem véleményezem senkinek a farkát. -.-
2015. szept. 29. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!