Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja elkezdtem levelezni a barátom(14/F) egyik barátjával(18/F). Küldött nekem pirulós smileykat, meg puszis smileykat szíves smileyt, meg ilyen jellegűeket. Természetesen én is neki, de nem azért, mert bejön vagy ilyesmi, hanem én baráti alapon,mert nekem ez tök természetes, hogy barátokkal ilyeneket írogatok. Csomó fiú barátom van, akikkel ugyanígy írogatok. Mert véleményem szerint ebben semmi sincsen, tök baráti puszik ari smileyk és a szív a szeretet jele. És általában ezt semmilyen fiú nem érti félre, és én végképp. :D Pedig tudják, hogy van barátom, de nekik is baráti dolog ez,mivel, ha találkozunk is puszi (arc) és ölelés, ezt a barátom is tudja, és nem zavarja. (Hál istennek, nemféltékeny típus.) Ma, viszont rám írt ez a srác és mondta, hogy te Xy barátnője vagy. (Nem tudta, hogy a haverjával járok.) A válaszom erre az volt, hogy aha. Erre azt mondta, hogy mondhattam volna előbb is, mert akkor nem küld ilyen smileykat, mert nem akar vitát, elmagyaráztam neki is ezt, hogy ez részemről baráti, és tuti részéről is és nem érti félre se ő, se én, se a barátom. Ezt jó hosszasan írtam le neki. Mire úgy éreztem egyet ért, de zavarja. Szerintetek most haragszik rám? Lehet, hogy azt gondolja, hogy ribi vagyok, hogy ilyeneket írogatok más srácokkal? :/ Nem ő lenne az első, csak nem értem, miért ilyen ördögtől való olyan jóban lenni egy sráccal, mint egy lánnyal? :/ Szóval szerintetek ez most nagy gond így a barátságot nézve, hogy nem ezzel kezdtem, hogy van barátom? Vagy egyáltalán van most bármi baja ezután velem? Még így is, hogy elmagyaráztam? Vagy szerintetek nála ez többet jelent vagy csak azért akadt ki, mert, hogy a haverjáról van szó?

Minden gondolat és vélemény érdekel ezzel kapcsolatban, mert nagyon ezen jár az agyam.

Nagyon szépen köszönöm annak aki, végig olvasta és megválaszolja.

Egy kérésem lenne, hogy aki negatív, vagy engem szídó választ ír, az légyszíves kultúráltan tegye, mert nincs kedvem trágárkodni, se trágár dolgokat olvasni. Előre köszönöm ezt is! :)

2015. szept. 22. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki és zavarba volt hogy "megpróbált" ráhajtani a haverja barátnőjére. De lehet nem ez az ok nem tudom ez csak az én véleményem :) 13l
2015. szept. 22. 21:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam! Lehet! Köszi szépen. :)
2015. szept. 22. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!