Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel idestova két éve leges-legjobb barátok vagyunk. Igazság szerint rögtön beleszerettem és állítólag (1 másik KÖZÖS barátunktól tudom) ő is így érzett irántam, de nem cselekedtem időben, így szerintem feladhatta, vagy nem tudom és most van egy barátnője. Komolynak tűnik a kapcsolatuk... Segítsétek, kérlek! Előre is köszi
2015. szept. 18. 14:30
 1/5 A kérdező kommentje:

jah, ez kimaradt. tények a pasiról:

-17 éves (én 16)

-rocker

-k***a jó hangja van (rekedtes)

-tud gitározni

-fekete haj, kék szem

-rendes, néha kicsit gyerekes, mint én :)

-kb 180 cm magas

2015. szept. 18. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője,hagyd. Az elején kellett volna megbeszélni,hogy ki-hogy s mint. Meg ha tényleg akart volna többet,akkor valószínű,hogy tett is volna olyat,amiből leszűröd,hogy többet akar.
2015. szept. 18. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
én egyértelműen leszűrtem. több féle módon is kimutatta, randiztunk is 1x de hülye voltam és nem léptem. illetve nehéz túllépni, ha minden nap találkozok vele és "drágának" hív. plusz mintha még mindig látnám a szemében, h szeret
2015. szept. 18. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet leges legjobb barát, ha nem barátilag szereted.......mert ugye barátot barátilag szeretünk, és nem szeretünk beléjük.

Én azt tenném, hogy nem szólnék bele mások kapcsolatába.

2015. szept. 18. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Léptél volna időben,addig ameddig nem volt barátnője. Szerintem most,hogy van valakije,hagyd békén.
2015. szept. 18. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!