Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csúnyácska lányba lettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnyácska lányba lettem szerelmes, összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

17 éves srác vok. Megtetszett az osztálytársam, de nagyon gáz a lány. Mindig ügyetlenkedik meg fuuu nagyon cinkes. A haverjaim szerint ocsmány, de szerintem meg nagyon szép. Nekem Jessica Alba jut róla eszembe olyan az arca csak fehérben. Próbálok vele beszélgetni, de csöndes. Még tavaj én is piszkáltam, de megbántam és bocsit is kértem tőle. De akkor miért nem beszél velem?

Más csaj odáig lenne ha oda mennék hozzá...ezmeg...

2015. aug. 31. 10:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
mert a csaj okosabb annál mint egy ilyen féreggel összejöjjn mint amilyen te vagy
2015. aug. 31. 11:28
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom amúgy az ilyen kötsögök mit gondolnak, milyen érzés az valakinek, ha csesztetik?:)

Van aki ilyenért öngyilkos is lesz, te meg itt egy bocsánatkéréssel elintézted.

Lehet már akkor rosszul van a csaj, ha messziről meglát, inkább megy a másik irányba, csak nehogy megint beszólj neki és megbántsd..

Fhú de felcseszik az agyam a hozzád hasonló nyomorékok.

2015. aug. 31. 11:37
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha szerelmesek vagyunk, nem gyönyörűnek tartjuk a lányt? Nem nagyon gáznak.
2015. aug. 31. 11:41
 24/29 anonim ***** válasza:

Jessica Albára hasonlit?akkor tényleg marha ronda lehet remélem érted az íroniát!

Inkább szép a lány,de mivel csendes ezért piszkálják.

2015. aug. 31. 13:31
 25/29 anonim ***** válasza:

"komolyan addig nem hagyom békén mig megnem nyeren a bizalmát:D"

Komolyan, egyre gázabb vagy :D

Azzal, ha negatív érzelmeket generálsz benne s fokozod, azzal szerinted célt érhetsz?

2015. aug. 31. 15:12
 26/29 A kérdező kommentje:

De csak megenyhűl egy kicsit😔

Komolyan veszek neki virágot vagy elmegyek hozzá, becsöngetek akkor nem küldhet el. És tényleg le szarom mit gondolnak a haverok.. Pl én csak azért piszkáltam mert csendes volt

2015. aug. 31. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor miért hívod "csúnyácskának"? A csendes lányoknak eleve több idő kell míg megbarátkoznak másokkal, de azzal aki még piszkálta is... Amúgy abba nem gondoltál bele hogy lehet azért is ilyen csöndes veled mert azt hiszi hogy megint piszkálni akarod valamivel? Mert engem egyszer csesztetett valaki, és amikor hirtelen kedves lett velem, akkor csak néztem hogy megint mivel próbál kitolni velem.
2015. szept. 1. 14:23
 28/29 anonim válasza:
Te troll vagy és olyan gyopár,hogy még be is vallod. Muhaha
2015. szept. 2. 07:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem is a dörzsöltebb, intelligensebb fajtából származó troll.
2015. szept. 2. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!