Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejöjjek egy olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek egy olyan fiúval, akibe nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki ma mondta nekem, hogy össze akarna jönni velem. 3-szor találkoztunk eddig, amolyan randizgatások voltak, de még egymáshoz se értünk. Én nem vagyok belé szerelmes, mást szeretek, de ő baszik rám. Adjak neki esélyt úgy is, hogy igazából nem vágyok arra, hogy megcsókoljon, meg ilyenek? Nem ronda srác, csak az a baj, hogy nálam mindig az első találkozáskor kialakul, hogy vonzódom-e az illetőhöz vagy nem. Hozzá viszont annyira nem. Ez változhat? (nálam sose szokott) Vannak hasonló tapasztalataitok?

2012. nov. 7. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha egyáltalán nem kelti fel az érdeklődésed ne tedd.
2012. nov. 7. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam általában úgy volt eddig, hogy aki azonnal felkeltette az érdeklődésem, azzal vagy nem volt komoly, vagy nem tartott sokáig. Aztán jött a mostani párom, kb. egy hónap után alakultak ki bennem az érzések, 2 és fél éve együtt vagyunk. Bár addig én sem jöttem össze Vele, még nem volt meg a szikra.
2012. nov. 7. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vonzódsz hozzá semennyire, akkor minek jönnél vele össze? A párkapcsolathoz kell a vonzalom.
2012. nov. 7. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Csak azért, hogy legyen valakid? Mert ha egyébként nem ő kell neked, hanem más, akkor mi a francért jönnél össze vele? Csak megbántod és megalázod, ezt pedig te sem kívánnád magadnak, miért tennéd ezt mással?

Nyiss mások felé, nem csak ez a két személy van a világon, idővel majd találsz olyat, akivel kölcsönös az érdeklődés egymás iránt.

2012. nov. 7. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Ne tedd! Semmi értelme annak hogy hitegesd.
2012. nov. 7. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ertelme.Gondolj bele hogy esne neked ha egy fiu csak azert jarna veled mert egy masik csajnak nem jonne be?Mond meg neki hogy nem vonzodsz hozza.
2012. nov. 7. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Szeritem ahhoz, hogy felmerült benned, hogy össejöjj vele, már van egy kis vonzalom. Az elkövetkezendő hetekben erősödni fog ez.
2012. nov. 7. 14:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi legyen.:S Talán még várok a válasszal kicsit, ettől függetlenül találkozok vele.
2012. nov. 7. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Pótléknak jó lehet, ha nagyon párkapcsolat függő vagy. Addig kihúzathatod , átvészelheted vele, amig megérkezik álmaid lovagja! Ezt nagyon sokan így csinálják, ezért van ennyi félrelépés. Ha akarod ,akkor rálépsz, ha nem akkor meg kivágod a fenébe. Nő vagy,a férfinek kellő féle ezekszerint, te megteheted mindkettőt, tudod jól.
2012. nov. 7. 16:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hűtlen típus, de van igazság abban, amit írsz utolsó válaszadó. :)
2012. nov. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!