Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga Esztíí kérdése:

Szerintetek mit tegyek, hogy összejöjjek? Azzal a sráccal akibe első látásra szerelmes lettem.

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülyén hangzik a kérdés de ez tény és való. Öszíszünetben orvoshoz kísért a legjobb barátnőm.És mondta várjunk egy kicsit erre a barátnőm haverja oda jött ..Ő is elkísért az orvoshoz sokat nem beszéltem vele.De rá pár napra beszéltem vele.Kiderült bele zugot a barátnőmbe és a srác maga mondta nekem.Mondjuk a barátnőmnek 100% nem kell mert van pasija.Erre én is mondtam neki ,hogy lehet kissé hülyén hangzik de én meg belé szerettem picit.Erre fordult a helyzet..Folyton ír,és azt is megkérdezte van-e valakim meg,hogy lenne kedvem vele találkozni.Nem akarom elszúrni ..Mit tegyek ,hogy ő benne is keltsek még jobban érdeklődést.Meg mit csináljak vele az első talin.Az furcsa lenne ha sétálnánk vagy egy kávézóba üljek be vele. Tudom nem az egyik napról a másikra megy.De még is. S.O.S

Esztíí..

2012. nov. 5. 14:16
 1/3 anonim válasza:

Szerintem legjobb, ha elmentek sétálni. Lényeg, hogy legyél kedves, kérdezgess a hobbijáról, stb. Csak természetesen. Nem ördöngösség.

21/L

2012. nov. 5. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
a lényeg h lássa h érdekled őt:) és az már elég vágyfokozó:)
2012. nov. 5. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak a barátnődhöz akar közelebb kerülni általad? Azt írtad, hogy belezúgott, te addig nem is érdekelted, míg nem írtad neki, hogy érzel iránta valamit. Vagy csak össze akar jönni valakivel, vagy reméli, hogy beléd tudna szeretni, ezért találkozna veled.
2012. nov. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!