Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, hogy összejöjjek? Azzal a sráccal akibe első látásra szerelmes lettem.
Lehet kicsit hülyén hangzik a kérdés de ez tény és való. Öszíszünetben orvoshoz kísért a legjobb barátnőm.És mondta várjunk egy kicsit erre a barátnőm haverja oda jött ..Ő is elkísért az orvoshoz sokat nem beszéltem vele.De rá pár napra beszéltem vele.Kiderült bele zugot a barátnőmbe és a srác maga mondta nekem.Mondjuk a barátnőmnek 100% nem kell mert van pasija.Erre én is mondtam neki ,hogy lehet kissé hülyén hangzik de én meg belé szerettem picit.Erre fordult a helyzet..Folyton ír,és azt is megkérdezte van-e valakim meg,hogy lenne kedvem vele találkozni.Nem akarom elszúrni ..Mit tegyek ,hogy ő benne is keltsek még jobban érdeklődést.Meg mit csináljak vele az első talin.Az furcsa lenne ha sétálnánk vagy egy kávézóba üljek be vele. Tudom nem az egyik napról a másikra megy.De még is. S.O.S
Esztíí..
Szerintem legjobb, ha elmentek sétálni. Lényeg, hogy legyél kedves, kérdezgess a hobbijáról, stb. Csak természetesen. Nem ördöngösség.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!