Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy olyan fiúval, akibe nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki ma mondta nekem, hogy össze akarna jönni velem. 3-szor találkoztunk eddig, amolyan randizgatások voltak, de még egymáshoz se értünk. Én nem vagyok belé szerelmes, mást szeretek, de ő baszik rám. Adjak neki esélyt úgy is, hogy igazából nem vágyok arra, hogy megcsókoljon, meg ilyenek? Nem ronda srác, csak az a baj, hogy nálam mindig az első találkozáskor kialakul, hogy vonzódom-e az illetőhöz vagy nem. Hozzá viszont annyira nem. Ez változhat? (nálam sose szokott) Vannak hasonló tapasztalataitok?2012. nov. 7. 14:22
11/11 anonim válasza:
9 es vagyok ismét. Csak ez ugye kinek jó? A nő elvan, táplálva van farokügyileg, a fickó aki semmi komolyat nem akar, az kap instant puncit, de mégis aki egy komoly barátnőre vágyik, az keményen át lesz ba-szva :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!