Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit erez irantam?
Figyelt kérdés
Na szoval...En vagyok a fiu es van 1 lany a kepbe :P
Mar eleg regen egy suliba jarunk de nekem az az erzesem hogy regen utalt,meg szambasevett,most meg van hogy o is megkerdi mien napom volt,koszon,.
Szerintetek ez minek a jele? 16f
2015. aug. 28. 21:13
1/2 anonim válasza:
Ez még nem biztos h azon kívül bármit is jelent h a haverod akar lenni, de ha tőle nem mered, akkor kérdezd meg egy jó barátnőjét, ő biztos tud majd segíteni ebben az ügyben :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ok.ismerem a legjobb baratnojet,de lebuktatna...:'P
2015. aug. 28. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!