Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mit erez irantam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit erez irantam? Vagy miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Tobb embertol is hallottam hogy bejovok az egyik osztalytarsamnak.(nekem is bejon egy kicsit) Voltunk egyutt egy buliban es smaroltunk. Azutan le se szart kb.,nem irt meg semmi, de egy het mulva megint egyutt buliztunk, megint smaroltunk,de csak smaroltunk es azota megint leszar. Ennek mi lehet az oka?
2015. júl. 5. 22:49
 1/5 A kérdező kommentje:
17/l
2015. júl. 5. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok alkohol a vérében?
2015. júl. 5. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Te könnyen adtad magad, neki meg pont ennyi kellett.

Valószínűleg.

2015. júl. 5. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez alapján nekem úgy tűnik nem nagyon érdeklődik irántad...a legközelebbi bulim ne hagyd magadat!
2015. júl. 5. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:
De lattam hogy sirt miattam:( meg sajnos hallottam is mert a kozelben voltam
2015. júl. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!