Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezt miért csinálja? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálja? Mit érez irántam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik évek óta, és ő ezt tudja is. Egyszer volt egy megemlékezés, ahol a barátaimmal mi csináltuk a műsort. Két részre volt bontva és volt közben egy 20 perces előadás. Ezalatt az előadás alatt én szemben álltam vele (ő néző volt és akkor olyan 3-5 méterre ültetett tőlem) és ő végig engem nézett. Nem érdekelte, hogy én is nézem őt, (nem mintha sokszor mertem volna ránézni) úgy nézett, mint aki menten rámugrik, csak akkor nézett el, amikor a haverjai valamit mondtak neki. Ezt le sem tagadhatja, a mellettem álló legjobb barátnőm is látta.

Aztán a karácsonyi pásztorjátékban ő is szerepelt. Vártam, hogy majd talán megismétlődik a dolog, de nem, hogy nem ismétlődött meg, direkt nem nézett rám. Az egyik jelenetben szemben álltam az összes szereplővel, kivéve vele, mert ő elbújt! az egyik haverja mögé. Volt egy közös jelenlétük, ott átnézett fölöttem...

Miért csinálja ezt? Nem gyerek már (20éves) és most van, amikor néz, van amikor meg direkt kerül...

2015. ápr. 8. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem küldtél neki biztató jeleket, talán ha te is hosszabban nézel a szemébe, vagy el is mosolyodsz, akkor mert volna lépni. Ha legközelebb találkozol vele, légy egy kicsit magabiztosabb :)
2015. ápr. 11. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő tudja, hogy nekem nagyon tetszik...
2015. ápr. 18. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha rádnéz egy picit több ideig akkor te is nézz rá és mosolyodj el!
2015. ápr. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!