Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miért csinálja? Mit érez irántam?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik évek óta, és ő ezt tudja is. Egyszer volt egy megemlékezés, ahol a barátaimmal mi csináltuk a műsort. Két részre volt bontva és volt közben egy 20 perces előadás. Ezalatt az előadás alatt én szemben álltam vele (ő néző volt és akkor olyan 3-5 méterre ültetett tőlem) és ő végig engem nézett. Nem érdekelte, hogy én is nézem őt, (nem mintha sokszor mertem volna ránézni) úgy nézett, mint aki menten rámugrik, csak akkor nézett el, amikor a haverjai valamit mondtak neki. Ezt le sem tagadhatja, a mellettem álló legjobb barátnőm is látta.
Aztán a karácsonyi pásztorjátékban ő is szerepelt. Vártam, hogy majd talán megismétlődik a dolog, de nem, hogy nem ismétlődött meg, direkt nem nézett rám. Az egyik jelenetben szemben álltam az összes szereplővel, kivéve vele, mert ő elbújt! az egyik haverja mögé. Volt egy közös jelenlétük, ott átnézett fölöttem...
Miért csinálja ezt? Nem gyerek már (20éves) és most van, amikor néz, van amikor meg direkt kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!