Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez még valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyanna468 kérdése:

Szerintetek érez még valamit irántam a volt barátom?

Figyelt kérdés
két éve hogy jártunk két és fél hónapot voltunk együtt (de nem ugy nem volt szex) és én szakitotam vele azért mert a családom nem kedvelte de most csinálram fb és bejelöltem és vissza jelölt irtam neki visza irt irt de csak amit kérdeztem arra válaszolt meg kérdezet vissza és azóta nem beszéltünk sokat pár mondatot és enyi meg azóta volt neki két barátnöje én még érzek irránta valamit de nenm tudom ö is érez e valamit ?????

2015. aug. 14. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Saját magától keres téged, érdeklődik utánad? Mert ha nem, akkor szerintem már nem érdekled.
2015. aug. 14. 18:25
 2/3 anonim válasza:
Szerintem nem érez irántad semmit. Te feltettél neki pár kérdést, ő meg udvarias volt és válaszolt. Ennyi. Attól még, hogy válaszol a kérdéseidre nem jelenti azt, hogy szeret téged. És bocsi, hogy ezt mondom, de nem szereted őt eléggé, mert képes voltál szakítani vele azért, mert a családod nem bírta őt... Ha igazán szeretted volna, akkor nem szakítasz vele emiatt. Sok párkapcsolatban az első probléma az, hogy a szülök nem fogadják el a párodat elsőre, valakinek több évbe telik, valakinek soha az elfogadtatás. Ez nem ok arra, hogy szakíts vele.
2015. aug. 14. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm igazatok van, bekell láttnom hogy ez van :( :)
2015. aug. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!