Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vehetem észre, hogy a fiú barátom többet érez irántam, mint barátság, akinek mellesleg még kapcsolata is van? Nekem nincs.19L
Figyelt kérdés
Miből szűrhetem le? Valaki mondjon erre utaló jeleket.2015. máj. 16. 12:39
1/3 anonim válasza:
Inkább írd le, hogy milyen veled..
2/3 anonim válasza:
Mert te más vagy mint a barátnője.
Nem tudom miben, de talán jobb vagy mint a barátnője, jobban szereti a társaságod, valami baj lehet barátnőjével. Vagy ha nincs baj, a szíve választani fog és ha te is akarod, akkor egymásé lehettek hamarosan. :)
3/3 Adri+ válasza:
Szia.Bizonytalan,hogy van neki.Benézhetsz kapcsolatnak 1 fiú-lány barátságot is.Meg ha van is,add magad,ismerkedjél vele.Amint akarja,úgyis tudatja veled: megpuszil,elhív valahová/beszél róla,érdeklődik felőled, megsimogat(akár mókából), ölébe húz(ez nem feltétlen összebújás!), veled figyelmesebb. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!