Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó neki, hogy engem szívat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó neki, hogy engem szívat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel még nem találkoztam,de neten írogat mindig és becézget meg hogy ő szeret,szép szavak stb..

Közben van barátnője.. Ez miért jó neki?

Próbáltam már lerázni de akkor elkezdett zaklatni..

2015. aug. 21. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert vannak egyesek akik egyszerűen képtelenek tiszteletre, hadd irogasson, ha nem vállaszolsz akkor előbb vagy utóbb csak befejezi :) Vagy blokkold, az is jo megoldás szokott lenni.
2015. aug. 21. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elozonek igaza van, sem veled, sem a barátnőjével nem viselkedik tisztessegesen. Ne irj neki vissza, ha ugy konnyebb, töröld az ismerőseid kozul vagy tiltsd le (gondolom Facebookon beszélgettek). Ha foglalkozol vele, azzl csak magadnak artassz, meg az (valoszinuleg amugy sem kicsi) egojat legyezgeted.
2015. aug. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!