Engem szivat ez a pasi?
Figyelt kérdés
sziasztok, van egy pasi akivel megismerkedtem randiztunk 3szor, végül nem lett belőle semmi időközben lett barátnője nekem is pasim, de néha ráírtunk egymásra. most 1 hónapja beszélünk hogy találkozunk de azóta sincs belőle semmi, úy akarta hogy akkor fossunk össze mikor pesten oktatása van, mire írtam neki hogy nekem hétköznap lenne alkalmasabb hétvégente szinte sosem tudjuk összehozni, és ráközölte, hogy neki úgy necces feljönni. szerintem nem érdemes komolyan foglalkoznom vele. szerintetek?2015. márc. 22. 13:37
1/5 CptTomato válasza:
Ahogy az angol költő mondja: WTF did i read?!
Felejtsd el ha mindenáron pasizni akarsz itt vagyok én... és még 321354861 másik gyikos srác.
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok a pisi-kaki szex híve.
Ő hétköznap nem ér rá, te hétvégén, ez van, foglalkozzatok a jelenlegi párotokkal inkább.
4/5 anonim válasza:
Nem szivat, csak nem vesz semmibe. Még annyira sem becsül, mint egy titkos szeretőt.
Dugni azt akar, de nem annyira, hogy ezért külön utazzon.
5/5 anonim válasza:
Neked sem volt jó, akkor amikor neki. Akkor te is szivatod ennyi erővel. Különben is, minek akarod megcsalni a barátodat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!