Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows 10 most szívat engem?

Kszk2 kérdése:

A windows 10 most szívat engem?

Figyelt kérdés

Vissza szeretnék állni 8.1-re (Ha valakit érdekel ezért: [link] )

Tehát megnyomom a helyreállításnál a "Visszaállás windows 8.1-re" gombot. És azt mondja hogy "A korábbi widows-verzióra való visszaálláshoz szükséges fájlok el lettek távolítva". Ezt valahogy meg lehet oldani?

Windows.old mappa ugyanúgy megvan és a fájlok közül (Szerintem) egy se hiányzik (Ezt onnan gondolom hogy ugyanakkora mint mikor fölraktam a 10-et)

Tiszta telepítést NAGYON nem akarok csinálni, mivel 1 hónapos a gép :P

2015. aug. 14. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A gép kora pontosan miért is érdekes a tiszta telepítés szempontjából?
2015. aug. 14. 11:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Mert van rajta egy csomó program/dokumentum/kép/mentés amit nem akarok megint átmásolni a külső vinyóra meg vissza...
2015. aug. 14. 11:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha Ubuntu alatt kiveszem a windows mappát és a windows.old mappát átnevezem windows-ra akkor az működik? (Gondolom nem...)
2015. aug. 14. 11:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Csinàllj egy új partíciót ès telepítsd arra a 8-at, utána már "csak" a programokat kell újratelepítened.
2015. aug. 14. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Bár amennyit szenvedsz ezzel az egésszel, már megcsinàltad volna a tiszta telepítést. :)
2015. aug. 14. 11:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké akkor marad a tiszta telepítés. Lementettem az adataimat épp most írom ki a telepítőt.
2015. aug. 14. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha csak nem valami üzleti titkot rejtegetsz a gépeden vagy valamit ami érdekelheti az MS-t akkor felesleges. Plusz ha az MS kémkedésétől félsz akkor miért a W8.1-et rakod fel? Miért nem valami Linuxot?
2015. aug. 14. 12:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Amúgy főleg játékra használom a gépet és a játékaim nagyrésze nem fut linuxon.

Majd akkor rakok fel linuxot ha kijön a Steam-OS (Tudom hogy most Bétában van de még várok).

2015. aug. 14. 12:17
 9/14 A kérdező kommentje:
+Azért is szeretnék visszaállni mert egy csomó dolog nem jó (Hálózati adapter lassan indul, keresés nem működik stb)
2015. aug. 14. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha már tisztán akarod telepíteni a w8.1-et akkor először telepítsd tisztán a w10-et(gépház, frissítés és biztonság, helyreállítás, gép alaphelyzetbe állítása). A frissített w10 nekem is szar volt, de a tiszta már jól működik.

A steamos meg lényegében egy ubin automatikusan induló steam, felesleges rá várnod, már most felrakhatod

2015. aug. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!