A windows 10 most szívat engem?
Vissza szeretnék állni 8.1-re (Ha valakit érdekel ezért: [link] )
Tehát megnyomom a helyreállításnál a "Visszaállás windows 8.1-re" gombot. És azt mondja hogy "A korábbi widows-verzióra való visszaálláshoz szükséges fájlok el lettek távolítva". Ezt valahogy meg lehet oldani?
Windows.old mappa ugyanúgy megvan és a fájlok közül (Szerintem) egy se hiányzik (Ezt onnan gondolom hogy ugyanakkora mint mikor fölraktam a 10-et)
Tiszta telepítést NAGYON nem akarok csinálni, mivel 1 hónapos a gép :P
Amúgy főleg játékra használom a gépet és a játékaim nagyrésze nem fut linuxon.
Majd akkor rakok fel linuxot ha kijön a Steam-OS (Tudom hogy most Bétában van de még várok).
Ha már tisztán akarod telepíteni a w8.1-et akkor először telepítsd tisztán a w10-et(gépház, frissítés és biztonság, helyreállítás, gép alaphelyzetbe állítása). A frissített w10 nekem is szar volt, de a tiszta már jól működik.
A steamos meg lényegében egy ubin automatikusan induló steam, felesleges rá várnod, már most felrakhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!