Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom szüleinek a viselkedés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szüleinek a viselkedése nagyon zavar engem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt,17 évesek vagyunk.Távkapcsolatban élünk,ezért sajnos suliidőben csak hétvégén tudunk találkozni,néha még akkor sem.Most nyáron azért többet találkozunk szerencsére,de 2 hét múlva kezdődik a suli,és megint próbára teszi a kapcsolatunk,ami nagyon jó hála isten.A szülei a kezdetektől közénk akarnak állni,illetve az anyja csak,mert nem bírja elviselni,hogy a fia boldog..mindig mindenbe beleköt amit csinál,minden adandó alkalommal üvölt vele,elhordja mindennek,pedig rengeteget segít otthon,4-es tanuló,de ez sem felel meg nekik.Most utoljára mentem volna hozzá aludni,szerdától hétfőig,meg is engedték,hiszen nem sok vizet zavarok amúgy sem,és ha ott vagyok,mindig segítek a házimunkában nekik,de most hirtelen kitalálták,hogy nem mehetek,max szombat estétől hétfőig.Nagyon zavar a viselkedésük,mert nem tudom,hogy velem van e bajuk.Múltkor azon akadt ki az anyukája,hogy nem vasárnap este mentem haza,mert későn értünk haza egy versenyről,hanem hétfő reggel,és hogy mi hazudtunk neki.Úgy érzem nem sokáig fogom ezt bírni.
2015. aug. 17. 20:08
1 2
 11/20 anonim válasza:
54%
hát én még vagyok olyan maradi 33 évesen, hogy ne a lány csipaszkodjon a fiu után...hanem forditva.
2015. aug. 17. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

???

Ha megengedik hogy odamenjen, akkor miért "rátelepedés"?

És miért "fut utána", ha pl a pasinál kényelmesebb?

Miért tojják le a szülei, csak mert néha 2-3 napra tudják nélkülözni 17 évesen????

2015. aug. 17. 20:46
 13/20 A kérdező kommentje:

Na jó..nagyon nagyon jó szüleim vannak,jó nevelést kaptam,110%-ig megbíznak bennem,jó kapcsolatunk is van.Nem tudom,hogy velem van e bajuk,vagy csak az anyja akar keresztbe tenni a fiának,én semmi rosszat nem csináltam nekik,mondom,segítek mindig,tisztelettel beszélek velük.De velem nem is viselkednek bunkón,sőt,nagyon kedvesek,ezért sem értem.

A kötekedőknek elmondom,hogy mindketten versenyszerűen lovagolunk,és a lovamat is vittem volna magammal az ő edzőjéhez,hogy segítsen nekem..ezért járok én gyakrabban.

2015. aug. 17. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Már egy párt alkotnak. Ha egy lány meg egy fiú egy párt alkot, akkor szerintem magától értetődő, hogy fele-fele arányban vesznek részt a kapcsolatban. 20 éves lány vagyok és az a véleményem, hogy ha már itt volt a feminizmus és kiharcoltuk, hogy egy lapon említsenek a férfiakkal, akkor igen is a nőnek kötelessége, hogy valamit vállaljon az aktív, kezdeményező szerepből, ne csak passzív legyen és várja, hogy a fiú egy év után is gürizzen azért, hogy egyáltalán rá nézzen.

Sajnos távkapcsolatban vannak, nem tudják megoldani az alvást, ha naponta kéne órákat utazgatni, hogy lássák egymást, gondolom akkor az lenne a baj a szülőknek, hogy pazarolja a pénzt a gyerek.

Mivel feszült a légkör ezért azt javaslom, hogy a fiú most inkább járjon hozzátok egy darabig.

2015. aug. 17. 20:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam eddig,hogy a szülei nem engedik,hogy nálunk aludjon..:( sajnos semmit sem engednek neki,de ezt már említettem...
2015. aug. 17. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
A megoldás az lenne, hogy vállaljátok egymást.Házasodjatok össze. Ha a fiút nem hagyod a fenébe akkor a sulit hagyd a fenébe.Dolgozzatok és tartsátok el magatokat, na és a születendő gyermeket.Nem ám anyuci meg apuci fog eltartani egy külön családot.Ezért kiabálnak a szülők.Erre nem gondoltál ugye.
2015. aug. 17. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el az összes eddigi kommentet. :) Na figyu. Az írottak alapján az anyja egy elb*szott hisztérika,de nem mond senki ellent neki. Ez sz*pás. A srácnak kéne nálad aludnia,így a probléma megoldva. Ha nem működne,kérlek privátban írj le minden részletet,találunk megoldást :) 15/F
2015. aug. 17. 21:09
 18/20 anonim válasza:
Anno én is én jártam a barátomhoz mert nekem nem volt saját szobám és nem hogy kettesben nem tudtunk volna lenni de még csak hely se lett volna ahol aludhat max a föld azt meg mégse. Azért egy 17 éves fiú sem éppen gyerek ha anyucika nem tudja tolerálni, elfogadni már most hogy bizony a fia kezd felnőni és önálló életet élni ott baj van, de nem a kérdezővel hanem a fiú anyjával. Vagy menjenek egy bokor alá sátorozni hétvégére vagy hogy gondoltátok? És igen lehet hogy ez csak egy tinikapcsolat ami nem tart örökké de nektek talán nem volt ennyi idősen kapcsolatotok? De tökmindegy ki mit kérdez itt sokan csak azért jártok ide hogy fröcsögni tudjatok mert nektek az az élvezet.
2015. aug. 17. 21:09
 19/20 anonim válasza:

úgyis ki lehet szűrni az ilyen megrökönyödött szűz kisfiúk fröcsögő kommentjeit a normálisakétól.

nem is érdemes velük foglalkozni, az irigység és a magány ami ezt teszi velük, hogy ilyenek lettek.

2015. aug. 17. 21:29
 20/20 anonim válasza:

Bár már régi a téma és nem tudom változott-e valami, hasonló cipőben jártam, bár mindig megkaptam hogy ugyan nem zavarok...

Mi 20 évesek vagyunk, tehát már felnőtt emberek, vidékiként jöttem fel Pestre tanulni és előtte közel egy évig távkapcsolatban éltünk. Nálunk alap volt az egymásnál alvás, hiszem 3 óra út választott el minket egymástól. De mióta feljöttem albérletbe, így is hétvégénként ott vagyok, ha épp nem otthon. Mindig segítettem akkor a házimunkában, vizsgaidőszakban is voltam náluk. Míg nem kaptam egy utalást barátomon át, hogy amúgy ilyenkor hogyhogy nem az albiban vagyok.. Nem szülőktől, tesótól. Hát.. furán esett és picit megbántott a dolog. Mivel sokáig nem voltunk együtt régebben, csak néha 2 hetente láttuk egymást, most szeretjük kihasználni végre a kapcsolatunkat.

Mindenesetre tervezünk már összeköltözni a közeljövőben (: Szerintem 20+ évesen az jelent megoldást. De ha már felnőttek vagytok igazából az "ottalvásdi" nem szabadna bajt jelentsen :D Szerintem(!) ja és szüleim mindig abszolút támogatják ezt.

2019. febr. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!