Miért zavar annyira engem a húgom viselkedése?
hát sztem, ezzel nem tudsz mit csinálni, elhiszem, hogy zavar, de eltelik 1-2 év, és neki is kialakul majd a stilusa, most kezd ő is kibontakozni, segíts neki...
esetleg megpróbálhatnál segíteni neki egy egyedi stilust találni, ami jól áll neki, és más kicsit mint a tiéd...
mert nem lehet az hogy hallasz egy zenét és neki is megtetszik?
szeretem a Ramonest meg az AC/DC-t és szoktam is ilyen ruhákat hordani akkor másokat majmolok?
tetszik neki,ő is olyat akar hordani,remélem a beképzeltségedet nem akarja lemásolni mert elégé beképzeltnek tűnsz
19L
Most komolyan? Szerinted a 11 éves kisgyereknek honnan lenne egyedi ízlése? De ha tovább akarok menni még igazán neked sincs 13 évesen.
A kérdésedre válaszolva: semmit nem tehetsz. Különálló ember, nem mondhatod meg neki hogy mit szeressen, mit hordjon. Majd elmúlik, ahogy idősödtök mindketten megtaláljátok saját magatokat.
Semmit nem tehetsz, nem is kell, majd leszokik róla. Tesóm egy időben a beszédstílusom koppintotta le, először azt hittem,hogy direkt csinálja és idegesíteni akar, de rájöttem,hogy nem;szimplán önmagát keresi. (voltak más dolgok is) Leszokott róla, egy két kifejezés/szószerkezet maradt csak amit továbbra is használ.
Amúgy mindenki átesik rajta akinek van kistestvére vagy hozzá közelálló gyerek ismerőse. A lelki fejlődéssel jár, hisz az ember (és minden állat) alapvetően másik egyedektől sajátítja el az életben maradáshoz/létezéshez szükséges dolgokat.
A kisgyerekek legelső példaképei általában a szülők, többnyire az azonos nemű. A kislányok játékporszívót és babát akarnak, a kisfiúk pedig autót és barkácskészletet. A tudatuk pedig később nyílik ki annyira,hogy más példaképeket keressenek és felépítsék a saját személyiségüket, ami a felnőtt kor elejére vesz fel egy nagyjából végeleges formát (de még így is rengeteget változhat)
Szóval nem csak neked hanem neki is fejlődik az egyénisége, amivel kapcsolatban némiképp te is felelősséggel tartozol.
Összegezve, ismertesd meg rendes zenével mert már így is elég szennyet termel a zeneipar, nem kell rá még több vevő. :D (ez kellett ide, mert túl komolynak éreztem a válaszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!