Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért zavar annyira engem a...

Miért zavar annyira engem a húgom viselkedése?

Figyelt kérdés
Egyfolytába majmol. Ha énnekem megtetszik egy egyedi ruha, rögtön neki is kell. Egy bandát felfedezek, nagy rajongója vagyok, erre ő is ezt hallgatja, ha meg változok, ő is. 13 éves vagyok, a tesóm 11. Jó, oké, sok helyen olvastam meg hallottam róla, hogy benne van a kistesókb tudat alatt is, hogy a nővérükre akarnak hasonlítani. Ez így nem is olyan rossz, de engem nagyon zavar. Konkrétan lemásol! És ezt nem is titkolja előttem. Nekem fejlődik az egyéniségem, örülök neki, hogy egyre egyedibb vagyok, erre itt van ő, aki az osztálytársaim szerint is az én kis klónom. Neki az ízlése már szerintem nem is fejlődik magától, csak az én hatásomra! Most ez a probléma csak velem van, vagy másokkal is? Mit tehetek ellene? Mit tegyek egyáltalán magammal, hogy jobban el tudjam fogadni a helyzetem?

2013. jún. 11. 16:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszéld meg vele!

A kistestvérek általában azért másolnak,mert úgy érzik,hogy

keveset foglalkoznak vele,ezért idegesíteni próbál.

Mondd meg neki,hogy alakítson ki saját stílust!

2013. jún. 12. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Vedd bóknak a dolgot! :) Egyébként meg megértelek, velem is volt hasonló helyzet, engem is zavart..:) De tenni nem igen tudsz semmit, így tényleg jobb, ha nem feszkózol ezen feleslegesen! 11 éves, előbb utóbb csak kinövi! Egyébként beszélgethetnél is vele erről, megkérdezhetnéd, hogy ez mért van! Lehet, hogy valóban te vagy a példaképe, és ilyen idős korban pedig arra szükség van! :)
2013. jún. 15. 19:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jún. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!