Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire kínos 14 évesen?
Nyugi, nincs veled baj!
Majd kinövöd...
Vagy mész a süllyesztőbe :D
A többi komi miatt meg neaggódj, csak irigykednek, mert nekik nem adatott meg.
2015. aug. 9. 21:33
12/20 A kérdező kommentje:
És holnap is lesz buli és nem tudom, hogy elmenjek-e. :(
De én még mindig milliárdszor jobb vagyok a többieknél, másokat rakparton szoktam megfektetni egyszerre többen.
Én is 14/l vagyok és hát először nagyon meglepődtem. Elég szabad szellemű vagyok, de ez a bulizós/berúgós téma nem fekszik...Majd jó pár évvel később, persze, oké.
Amúgy ebből látszik, hogy a jegyek semmit sem jelentenek. Lehetsz kiváló tanuló, ha eljársz berúgni a szüleid tudta nélkül.
Nem akarlak lehordani, de lehet alkohol nélkül is jól érezni magad.
Ez a hét sráccal smárolás...Hát, nem tudom. Igazából nekem nem tűnik szörnyű bűntettnek, de azért ha találkozol velük, biztos kínos lesz.
2015. aug. 9. 21:35
Hova jutott ez a világ:( Az ilyen kis ribikből lesznek a jövő anyukák. Rágondolni is rossz:(
2015. aug. 9. 21:40
Én csak nevetek a magad fajtán. Ilyenekkel van tele manapság a város, ajánlom változz meg, különben évek múlva majd mutogatnak rád hogy te vagy az akivel smárolt a fél város vagy éppen majd más történik....meg fogod bánni azt is idővel ha ilyen maradsz. 22F
2015. aug. 9. 21:47
Szerintem irtó gusztustalan amikor egy lány részeg, meg ha esetleg mellette a saját hányásában fetreng arról jobb is ha nem mondok semmit, nem mintha egy pasinál sokkal "jobb" lenne... Mi a frászért nem lehet józanul is jól éreznetek magatokat? Legalább emlékeznétek is, hogy milyen jó élmény volt. Ráadásul 14 évesen... Erre a jegyeid sem mentségek. Ezért nem járok én efféle bulikra. :) Lenne rá lehetőségem, de kihagyom, nekem ez nem hiányzik... Az javít a helyzeten valamennyit, hogy legalább megfordult a fejedben, hogy ez amit csinálsz nem visz jó irányba... Elmehetsz bulizni ha jól érzed ott magad, de nem kötelező neked is mértéktelenül inni és a fél társasággal smárolni, csak mert más is azt csinálja. 17/L
2015. aug. 9. 22:34
HÉÉT?? Hét srác?????? Korodbeli vagyok,és ha valaki akkor én megértem a piálást meg a pasizást de hét sráccal???? Erre mondják h szűzkurv.Nem álszenteskedek mert én sem vetem meg az alkoholt meg a lányokat,de azért nekem ez nem férne bele.:Da fiúk is gondolom milyenek lehettek.Ha én megtudnám hogy a lány akira hajtok elöttem egy vagy több emberrel smárolt elhajtanám elég gyorsan.:D 15/f
2015. aug. 9. 22:35
NEM VESZITEK ÉSZRE, HOGY EZ KAMU?? ELÉRTE A CÉLJÁT, MINDENKI ITT CSESZI FEL A SAJÁT AGYÁT ÉS KEL KI MAGÁBÓL :D
2015. aug. 9. 23:06
19/20 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem nővéremmel mindent, adott tanácsot, köszönöm azoknak akik megértettek, akik pedig nem próbáljanak elfogadóbbak lenni. :)
Elég sokat buliztam a nyáron, szinte mindig jól be is rúgtam. Nem kell rögtön lenézni, kitűnő vagyok mindenből csak szeretek szórakozni. - Attól még lehetsz k*va, hogy jók a jegyeid...
2015. aug. 10. 17:48
Kapcsolódó kérdések: