Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire kínos 14 évesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kínos 14 évesen?

Figyelt kérdés
Elég sokat buliztam a nyáron, szinte mindig jól be is rúgtam. Nem kell rögtön lenézni, kitűnő vagyok mindenből csak szeretek szórakozni. Viszont az utolsó bulin hét fiúval csókolóztam ebből négyről tudjuk kik. Azóta szörnyen rosszul érzem magam és nem is akarok bemenni. Mennyire vagyok szörnyű ember?
2015. aug. 9. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Nyugi, nincs veled baj!

Majd kinövöd...

Vagy mész a süllyesztőbe :D

A többi komi miatt meg neaggódj, csak irigykednek, mert nekik nem adatott meg.

2015. aug. 9. 21:33
 12/20 A kérdező kommentje:

És holnap is lesz buli és nem tudom, hogy elmenjek-e. :(

De én még mindig milliárdszor jobb vagyok a többieknél, másokat rakparton szoktam megfektetni egyszerre többen.

2015. aug. 9. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Én is 14/l vagyok és hát először nagyon meglepődtem. Elég szabad szellemű vagyok, de ez a bulizós/berúgós téma nem fekszik...Majd jó pár évvel később, persze, oké.

Amúgy ebből látszik, hogy a jegyek semmit sem jelentenek. Lehetsz kiváló tanuló, ha eljársz berúgni a szüleid tudta nélkül.

Nem akarlak lehordani, de lehet alkohol nélkül is jól érezni magad.

Ez a hét sráccal smárolás...Hát, nem tudom. Igazából nekem nem tűnik szörnyű bűntettnek, de azért ha találkozol velük, biztos kínos lesz.

2015. aug. 9. 21:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hova jutott ez a világ:( Az ilyen kis ribikből lesznek a jövő anyukák. Rágondolni is rossz:(
2015. aug. 9. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak nevetek a magad fajtán. Ilyenekkel van tele manapság a város, ajánlom változz meg, különben évek múlva majd mutogatnak rád hogy te vagy az akivel smárolt a fél város vagy éppen majd más történik....meg fogod bánni azt is idővel ha ilyen maradsz. 22F
2015. aug. 9. 21:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem irtó gusztustalan amikor egy lány részeg, meg ha esetleg mellette a saját hányásában fetreng arról jobb is ha nem mondok semmit, nem mintha egy pasinál sokkal "jobb" lenne... Mi a frászért nem lehet józanul is jól éreznetek magatokat? Legalább emlékeznétek is, hogy milyen jó élmény volt. Ráadásul 14 évesen... Erre a jegyeid sem mentségek. Ezért nem járok én efféle bulikra. :) Lenne rá lehetőségem, de kihagyom, nekem ez nem hiányzik... Az javít a helyzeten valamennyit, hogy legalább megfordult a fejedben, hogy ez amit csinálsz nem visz jó irányba... Elmehetsz bulizni ha jól érzed ott magad, de nem kötelező neked is mértéktelenül inni és a fél társasággal smárolni, csak mert más is azt csinálja. 17/L
2015. aug. 9. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
HÉÉT?? Hét srác?????? Korodbeli vagyok,és ha valaki akkor én megértem a piálást meg a pasizást de hét sráccal???? Erre mondják h szűzkurv.Nem álszenteskedek mert én sem vetem meg az alkoholt meg a lányokat,de azért nekem ez nem férne bele.:Da fiúk is gondolom milyenek lehettek.Ha én megtudnám hogy a lány akira hajtok elöttem egy vagy több emberrel smárolt elhajtanám elég gyorsan.:D 15/f
2015. aug. 9. 22:35
 18/20 anonim ***** válasza:
NEM VESZITEK ÉSZRE, HOGY EZ KAMU?? ELÉRTE A CÉLJÁT, MINDENKI ITT CSESZI FEL A SAJÁT AGYÁT ÉS KEL KI MAGÁBÓL :D
2015. aug. 9. 23:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem nővéremmel mindent, adott tanácsot, köszönöm azoknak akik megértettek, akik pedig nem próbáljanak elfogadóbbak lenni. :)
2015. aug. 10. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Elég sokat buliztam a nyáron, szinte mindig jól be is rúgtam. Nem kell rögtön lenézni, kitűnő vagyok mindenből csak szeretek szórakozni. - Attól még lehetsz k*va, hogy jók a jegyeid...
2015. aug. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!