Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
elég gáz...nekem 5 évesen volt az 1. csókom...13 évesen még nem találtál senkit? áááááá szerintem egész életre szűz maradsz :S nem kellesz senkinek, ki vagy öregedve, remélem írtál végrendeletet ebben a korban már az is szokott lenni...még szakmád sincs? szerintem bukta :S
21F
Ember ez borzasztó. 13 évesen nincs barátnőd, te szegény :/
Tudod mit csinálj ennyi idősen? Sportolj, kezdj el valami hobbit, amiben aztán később jó leszel. Ezzel megalapozod hogy pár év múlva, 16-17 éves korodra simán találsz magadnak barátnőt. Na akkor érdemes már ilyenen gondolkodni, mert 13 évesen szerintem még nem kell barátnő.
Szóval nyugi!
Szia! Fogadjunk, hogy te már iskolába is jártál és értelmes vagy! ( Nem azt kérdezted, hogy gááááz?) Manapság ezen a forumon már ez is becsülendö!
Ha itt lesz az ideje biztosan lesz nagyon kedves, csinos barátnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!