Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szörnyű, ha 28,5 évesen szakközépiskolában tanítok ezek az éven (jövőre is) és kérdik tőlem a tanítványok, hogy tanár úrnak van-e gyereke, hány éves a felesége és rosszul esik válaszolni, kínos, mert soha nem volt még senkim sem?
Ha a tanulók rájönnek a gyengeségedre a tanári állásod is rámegy, mert ki fognak készíteni. Találj ki valami fix választ, nem feltétlenül kell igaznak lennie, de akár le is pattinthatod őket, hiszen te vagy a tanár.
-magánügy
-feleség nincs, barátnő van, 27 éves, idegenvezető, barna haj, zöld szem, 168cm, egyebek...
-poénkodás: Megvárom, míg a poligámia meghonosodik hazánk területén.
Aztán nehogy szó szerint ezeket mondd, mert képesek még a kérdésedre rátalálni itt.
Szánalmas? Dehogy, van úgy, hogy jól érzi az ember magát egyedül.
"Bár egy-két csajt ismerek, akiknek bejövök, de középiskolásokra nem vagyok kíváncsi."
BÜSZKE VAGYOK RÁD!!! 17 éves lány vagyok, ezért pontosan tudom, milyen az, ha az iskolában töltöd a fél napod, és olyan abszurd gondolataid támadnak, h jé a tanár Úr mennyire tetszik... Ráadásul ezt tanárként megélni, és még kérdezgetnek is a magánéletedről, meg látod, h némelyiknek tetszel, hát te is büszke lehetsz magadra.
Egyébként ne hidd, hogy egy nőt csak az arcod érdekel. Olyanba is beleszeretünk, akit nem tartanak kifejezetten vonzónak. De most komolyan mindenkinek más tetszik. Viszont általános érvényű szabály, hogy ha tetszel magadnak, másoknak is tetszeni fogsz. Ha kijutsz a holtpontról, utána már nem lesz nehéz elhinni, h tetszel valakinek. Tapasztalatból mondom.
Mármint büszke lehetsz, h nem használod ki a helyzeted.
Újraolvastam a válaszomat és furán hangzott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!