Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire kínos 14 évesen?
Nem vagy szörnyű ember. egyáltalán. De ha hasonlítasz az egyik ismerősömre, sajnos nem lesz jó vége idővel ennek. Persze nem neked, hanem a külvilág szemében.
De mondom, nem vagy szörnyű ember, csak élvezed az életet és a fiatalságot. :)
Szerintem elég kínos ,hogy nincs tartásod . :)
18/F
Nem a világ vége, de kínos, és ez jó dolog. Amíg kínosnak érzed, és emészt, addig remélhetőleg nem fogod megismételni a hét fiú/este húzásod.
14 évesen én is ittam, és nem csak nyáron. A szüleim tudták. Nem ment a tanulás rovására, nem lettem alkoholista, és ez a tiltás célja. Nem értem miért kell leszólni a kérdezőt és családját, nem mindenkinek kell megtiltani az ivást ahhoz hogy ne bssza el az életét.
" csak élvezed az életet és a fiatalságot. :)"
Honnan szedik egyesek, hogy csak bebaszva, mindenkivel lefeküdve lehet élvezni az életet? Milyen igénytelen felfogás ez? 14 éves eleve ne piáljon. Alkesz ri*banc leszel, ha nem állsz le.
Már lehet, fogadásokat kötnek rád, egy buliban hányan smárolnak/húznak meg. Hogy lehetsz ilyen igénytelen?
Ez nem kínos, hanem szánalmas, de még jobban a szüleidnek.
Hát elég gáz. Főleg 14 évesen. Tudnod kéne, hogy hol a határ ami az ivást illeti-ezt mondanám ha legalább 16-17 éves lennél. így hogy 14 éves vagy már az is gáz hogy iszol... az én "koromban" a lányok még nem ittak 14 évesen hanem kb barbiztak. Gondolkodj el egy kicsit a dolgokon de persze a te életed :)
22/F
Ha szerinted normális az, hogy 14 éves segg részegre issza magát rendszeresen, akkor hatalmas nagy bajok vannak veled. Ezzen nincs is mit tovább ragozni.
Be is fejeztem a témát, mert ilyen degeneráltaknak felesleges írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!