Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire kínos 14 évesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kínos 14 évesen?

Figyelt kérdés
Elég sokat buliztam a nyáron, szinte mindig jól be is rúgtam. Nem kell rögtön lenézni, kitűnő vagyok mindenből csak szeretek szórakozni. Viszont az utolsó bulin hét fiúval csókolóztam ebből négyről tudjuk kik. Azóta szörnyen rosszul érzem magam és nem is akarok bemenni. Mennyire vagyok szörnyű ember?
2015. aug. 9. 21:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
ennyi erovel letolhattad volna a bugyid is:) ugyis azt fogjak hinni, hogy legalabb 3-4 nek le is toltad:)
2015. aug. 9. 21:08
 2/20 anonim válasza:
39%

Nem vagy szörnyű ember. egyáltalán. De ha hasonlítasz az egyik ismerősömre, sajnos nem lesz jó vége idővel ennek. Persze nem neked, hanem a külvilág szemében.

De mondom, nem vagy szörnyű ember, csak élvezed az életet és a fiatalságot. :)

2015. aug. 9. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég kínos ,hogy nincs tartásod . :)

18/F

2015. aug. 9. 21:10
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Anyád/apád eltűri, hogy 14 évesen részegen járj haza éjjel? Szép kis család lehettek.
2015. aug. 9. 21:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Másoknál alszok, de általában 11-re már józan vagyok. Akkor kell hazamennem. Ők semmit nem tudnak.
2015. aug. 9. 21:13
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem a világ vége, de kínos, és ez jó dolog. Amíg kínosnak érzed, és emészt, addig remélhetőleg nem fogod megismételni a hét fiú/este húzásod.

14 évesen én is ittam, és nem csak nyáron. A szüleim tudták. Nem ment a tanulás rovására, nem lettem alkoholista, és ez a tiltás célja. Nem értem miért kell leszólni a kérdezőt és családját, nem mindenkinek kell megtiltani az ivást ahhoz hogy ne bssza el az életét.

2015. aug. 9. 21:16
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

" csak élvezed az életet és a fiatalságot. :)"

Honnan szedik egyesek, hogy csak bebaszva, mindenkivel lefeküdve lehet élvezni az életet? Milyen igénytelen felfogás ez? 14 éves eleve ne piáljon. Alkesz ri*banc leszel, ha nem állsz le.

Már lehet, fogadásokat kötnek rád, egy buliban hányan smárolnak/húznak meg. Hogy lehetsz ilyen igénytelen?

Ez nem kínos, hanem szánalmas, de még jobban a szüleidnek.

2015. aug. 9. 21:18
 8/20 cseriii ***** válasza:
100%

Hát elég gáz. Főleg 14 évesen. Tudnod kéne, hogy hol a határ ami az ivást illeti-ezt mondanám ha legalább 16-17 éves lennél. így hogy 14 éves vagy már az is gáz hogy iszol... az én "koromban" a lányok még nem ittak 14 évesen hanem kb barbiztak. Gondolkodj el egy kicsit a dolgokon de persze a te életed :)

22/F

9/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy szörnyű ember..:)Viszont szerintem máskor figyelj oda egy kicsit..És úgy is érezheted jól magad ,hogy nem rúgsz be:)
 10/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha szerinted normális az, hogy 14 éves segg részegre issza magát rendszeresen, akkor hatalmas nagy bajok vannak veled. Ezzen nincs is mit tovább ragozni.

Be is fejeztem a témát, mert ilyen degeneráltaknak felesleges írni.

2015. aug. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!