Elfogadható vagy kínos az, hogy 16 éves fiú létemre, szűz vagyok még? Néha úgy érzem, kínos, más fiúk már 14 évesen elveszitik!
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 01:33
1/9 anonim válasza:
Én 24 vagyok, de nem igazán érzem át a kínosságát. Inkább az a kínos, hogy ez a problémája ma egy 16 évesnek. Azt veszem észre az ismerőseim körében, hogy ámbátor élnek nemi életet ugyanakkor az értelmi szintjük megállt valahol egy a még kamaszodni sem kezdett gyerek szintjénél, és ez gond, mert ugye az ilyen hím egyedeket hívják úgy, hogy pasik, ami nem összetévesztendő a józan gondolkodású, komoly döntésképes, férfival. Töprengj a léted értelmén ha benne a gondot a szüzesség jelenti, ami talán egy kihalófélben lévő állatfajnál gond lehet, hogy biztos képes e a faj számára produkálni az utánpótlást, illetve a megfelelő mechanizmusban jártasságot kell szereznie sürgősen. Na de egy embernek. Aki a világ működését hivatott megismerni.
2/9 anonim válasza:
Kínos hogy másokhoz igazodnál és nem érzed mi a helyes.
3/9 anonim válasza:
Nagyon kínos. 10 felett is már gáz, de 16 évesen....
4/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem kinos. 16 evesen nem ennek kene problemanak lenni az eletedben, a szex a felnott elet resze normal esetben.
5/9 anonim válasza:
Jézusom! Valaki szó szerint vette, amit írtam?
6/9 anonim válasza:
Hát öregem, igyekezzél, mert ha betöltöd a 17-et és még szűz leszel, a kukimanó beragasztja a fütyköst majd felad egy táviratot a világ összes puncikoboldjának hogy ennek a bré tulajdonosával ti már az életben nem fogtok tudni izélni.
Szóval hajrá..
7/9 anonim válasza:
Manapság már az is kínos, ha szűzen bújsz ki anyád méhéből.
8/9 anonim válasza:
Nem. Manapság már heteronak lenni kínos... Ilyen világot élünk.
9/9 anonim válasza:
Én 18 vagyok. Néha kínos néha meg csak simán leszarom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!