Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadható vagy kínos az,...

Elfogadható vagy kínos az, hogy 16 éves fiú létemre, szűz vagyok még? Néha úgy érzem, kínos, más fiúk már 14 évesen elveszitik!

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 vagyok, de nem igazán érzem át a kínosságát. Inkább az a kínos, hogy ez a problémája ma egy 16 évesnek. Azt veszem észre az ismerőseim körében, hogy ámbátor élnek nemi életet ugyanakkor az értelmi szintjük megállt valahol egy a még kamaszodni sem kezdett gyerek szintjénél, és ez gond, mert ugye az ilyen hím egyedeket hívják úgy, hogy pasik, ami nem összetévesztendő a józan gondolkodású, komoly döntésképes, férfival. Töprengj a léted értelmén ha benne a gondot a szüzesség jelenti, ami talán egy kihalófélben lévő állatfajnál gond lehet, hogy biztos képes e a faj számára produkálni az utánpótlást, illetve a megfelelő mechanizmusban jártasságot kell szereznie sürgősen. Na de egy embernek. Aki a világ működését hivatott megismerni.
2014. márc. 7. 02:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kínos hogy másokhoz igazodnál és nem érzed mi a helyes.
2014. márc. 7. 03:13
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon kínos. 10 felett is már gáz, de 16 évesen....
2014. márc. 7. 03:58
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Egyaltalan nem kinos. 16 evesen nem ennek kene problemanak lenni az eletedben, a szex a felnott elet resze normal esetben.
2014. márc. 7. 05:02
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom! Valaki szó szerint vette, amit írtam?
2014. márc. 7. 05:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát öregem, igyekezzél, mert ha betöltöd a 17-et és még szűz leszel, a kukimanó beragasztja a fütyköst majd felad egy táviratot a világ összes puncikoboldjának hogy ennek a bré tulajdonosával ti már az életben nem fogtok tudni izélni.

Szóval hajrá..

2014. márc. 7. 08:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már az is kínos, ha szűzen bújsz ki anyád méhéből.
2014. márc. 7. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Manapság már heteronak lenni kínos... Ilyen világot élünk.
2014. márc. 7. 10:39
 9/9 anonim válasza:
Én 18 vagyok. Néha kínos néha meg csak simán leszarom. :)
2014. márc. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!