Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a haverommal. (többi lent? )
Figyelt kérdés
Lefeküdtem az egyik haverommal...3 éve ismerjük egymást...részegek voltunk mindketten..én ebből nem emlékszem semmire, ő viszont igen...facebookon közölte velem...és hogy élőbe megbeszéljük...mikor újra találkoztunk akkor nem szólt hozzám...nem is írt...most mit gondoljak róla? Vajon neki csak jött vagy tényleg akarta? Kihasznált? Vagy bántja a dolog? Vagy akkár egy r***ncnak tart (nem ítélem el érte, ha tényleg, de nekem ő volt az első és mikor el mentünk bulizni biztam benne, hogy nem lesz semmi, ja és ő 18 én 16) akivel ha részeg le lehet feküdni? Kérlek segítsetek...és a sértő kommentektől kíméljetekkíméljetek...az biztos hogy védekeztünk2015. júl. 22. 20:23
11/11 anonim válasza:
Részegen
16 évesen
haveroddal (!)
Ez szavakra bontva is gáz....a szüleid helyében is szégyellném magam, mert valószínűleg nem ilyenre neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!