Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a haverommal....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a haverommal. (többi lent? )

Figyelt kérdés
Lefeküdtem az egyik haverommal...3 éve ismerjük egymást...részegek voltunk mindketten..én ebből nem emlékszem semmire, ő viszont igen...facebookon közölte velem...és hogy élőbe megbeszéljük...mikor újra találkoztunk akkor nem szólt hozzám...nem is írt...most mit gondoljak róla? Vajon neki csak jött vagy tényleg akarta? Kihasznált? Vagy bántja a dolog? Vagy akkár egy r***ncnak tart (nem ítélem el érte, ha tényleg, de nekem ő volt az első és mikor el mentünk bulizni biztam benne, hogy nem lesz semmi, ja és ő 18 én 16) akivel ha részeg le lehet feküdni? Kérlek segítsetek...és a sértő kommentektől kíméljetekkíméljetek...az biztos hogy védekeztünk

#lefekvés #haverság #védeleztünk
2015. júl. 22. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bántja a dolog, ezt valóban meg kell beszélned vele. Nem feltétlen lesz vége a barátságotoknak, ha mindketten akarjátok, több is lehetne belőle.
2015. júl. 22. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
ennyi erővel a fiú is egy r..banc
2015. júl. 22. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.. Nem nem vagy ri.banc, én nem ítéllek el ezért, de azért legközelebb ügyelj arra, hogy ha odaadod magad valakinek, azt ne részegen tedd, akkor talán neked sem lesz lelkiismeret furdalásod.

2. válaszolón jót nevettem :D jogos észrevétel

2015. júl. 22. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Átszakította a szűzhártyád és te az ég világon semmire nem emlékszel?! :O
2015. júl. 22. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

16 évesen nem kéne bulizni, pláne nem 18 éves, kanos idiótákkal...

De most, már nem lehet mit tenni. Lépj tovább, és keress normális haverokat.

2015. júl. 22. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Fogd fel a dolgot az Ő álláspontja felől. Ha ő azt állítja, hogy ő emlékszik mindenre, akkor mondd azt, hogy Te emlékszel mindenre és ő elaludt, úgyhogy nem történt semmi, és csak álmodta az egészet.
2015. júl. 22. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Várjál... Fiú vagy, vagy lány?
2015. júl. 22. 21:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. júl. 22. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2015. júl. 22. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetek a haverod?
2015. júl. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!