Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buk.Adri kérdése:

Szerintetek lehet valamit tenni?! 15/L

Figyelt kérdés
Másfél hónapja szakítottam a volt barátommal,mert kihűlt minden fél év után... Közös döntés volt.Aztán egy héttel később Facebookon anyunak mindent összehazudott, hogy én azt hittem megcsal és ezért szakítottam vele és hogy ez nem közös megállapodás volt... Tudni kell róla hogy az utolsó hónapokban az exbarátnőivel telefonált,de én nem szóltam érte semmit,amikor két napra szimplán elfelejtett felhívni...Mostanában viszont szinte ragadnak rám a fiúk az új gimimből egy másik városban,csak havonta fogok hazajönni a koli miatt...Naponta minimum 27 fiúval beszélek... Nem akarok senkit,leginkább nem szeretnék szeretni,mégha biztosan viszonzott is lenne... Egyik fiú,ő idevalósi,egyik nap rámírt,és nem sokkal később kúldött egy fényképet az alkaljáról,az egész vér és vágás volt,kamu sem lehet,mert bekötött karral mászkál.Azt mondta sokal rosszabb lesz ha nem megyek vele el randizni... Nem szeretnék senkit ezért visszautasítottam.Viszont azóta esténként a haverjával az ablakom előtt leskelődik... Ma épp Maaron 5 Animals daljának a klipjét néztem és borsózott a hátam,amikor anya szólt hogy nekem kiabálnak,ami nem először fordul elő sötétedés előtt. Nem mentem ki,mert fiú hang volt .Viszont anya alaposan kiakart faggatni,de nem tudtam én sem,hogy kik azok.Az előbb pedig kaptam egy titkos számról egy SMS-t miszerint tovább vágdossa magát ha nem megyek ki éjfélkor,nem mrntem ki... Askon a volt barátom zaklat,minden kanos kis srác irogat, de van egy egész komoly fiú is, bár tudja hogy nem szeretnék senkivel sem járni,nem adja fel... A gimiben 78 fiú közül,már 65-en írtak, hogy szeretnének ismerkedni,nos én nem...Feadásul minden barátnőm nyaral,egyedül szoktam sírni esténként és szidom magam, hogy mindenkit bántok, holott ez nem szándékos... Egyre göbbsn írogatják,hogy öngyilkosak lesznek miattam,egyik fiú levágott a füléből,hogy lássam,megmeri tenni,ha nem megyek el vele valahova... Nem tudom elviselni,én mindig is kövér voltam és csúf,ez a hírtelen váltás megerhel,nincs étvágyam,3 napja csak inni tudok,állandóan sírok...Kezdek depresszíós lenni... Tudnátok segíteni,mert nem tudom, meddig bírom...

2015. júl. 22. 00:13
 1/6 anonim válasza:

Gyújtsd fel :)

20/F

2015. júl. 22. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Jelentsd fel. Ez fenyegetés és zaklatás. Simán bűncselekmény.
2015. júl. 22. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
"naponta minimum 27 fiúval beszélek". Első körben, ne beszélgess ennyi emberrel. :D Jesszus, egy osztálynyi fiú, koptasd le aki nem érdekel, magadra figyelj, azzal foglalkozz, akivel megéri. Levágott a füléből egy darabot...Nehezen hiszem el, te se légy naiv. Élvezd, hogy tapadnak rád, de emiatt ne legyél "depis". Leírtad: te NEM akarsz ismerkedni. Biztos rettentő aranyos és szép lány vagy, igazi kincs leszel, ha nem adod oda magad minden féle jött-mentnek, még egy találkozó erejéig sem.:) Csak arra figyelj, maradj önmagad, ne menj át bunkó és flegma csajba, aki nagyképű a külsejére. Tarts egy csajos napot anyuddal, vagy akár egyedül, kapcsold ki a telót, fess körmöt, olvasgass, nézz romantikus, nyálas filmeket. Néha kell ilyen. Hanyagold a fiú témát is, amíg TE nem érzed.:) Lesznek még sokkal nagyobb problémák is az életben, állj fel.
2015. júl. 22. 00:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Épp azért beszélek ennyivel,mert nem akarok flegmázni és bunkó lenni velük,ők is éreznek,nekem is rosszul esne,ha valaki nem írna vissza.. Megfogado,holnap csajos nap,egyik lány úgyis jön haza. :)
2015. júl. 22. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez hihetetlenül hangzik.78ból 65? Na ne húzz le. Ha már csak azt gondolom, hogy mennyi fiú van aki önbizalom hiányos és nem mer írni lányoknak már akkor sántít a dolog. És akkor még nem is mondom azokat akiknek nem jössz be, vagy nem is ismer egyáltalán. Mert kétlem hogy a sulidban mindenki ismer. Mutass már nekem egy print screent arról hogy egy nap 65 különböző embertől jön üzeneted.. :DD A neveket nyugodtan kitakarhatod.
2015. júl. 22. 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg,ha hihetetlen,nem csak az iskolámból,és az a 27,nos... ők állandósak,fellépések miatt rengeteget utazom,mindenhonnan vannak ismerőseim,és szeretek is barátkozni.Egy köszönést,és egy beszámolót minden ismerősömnek irok naponta,ők ugyanigy,mert nem vagyok elzárkózva a világtól,és nem is azt mondtam,hogy mindegyik magától irt.Legtöbbször azért,mert anyukám zenetanár,és már vagy 10 iskolában tanitott a közelben,kedves,nagyon,ezért különböző csoportjai vannak,akiket hazavár ide,félórára 2x hetente,vagy 30-an járnak hozzá,már az én koromból,de vannak fiatalabbak is.Nem mondtam,hogy mindnek tetszem,hol.Viszont mindegyik "kissdiákkal" aki anyuhoz jár akár a zeneterembe akár ide korrepetálásra, mindegyik ir nekem , hogy mikor lehet jönni,vagy leginkább a korrep miatt,és én természetesen mindenkivel jóban leszek :) Aztán az iskolámban 700 gyerek jár,rengetegen.És fiúk vannal többségben,én pedig inkább fiúkkal barátkozom,vannak persze lányok is,de az időm nagy részét fiúkkal töltöm.Aztán ugye a táncos fellépések,táborok,különböző országokban(nem vagyok magyarországi)a fellépéseken mindig új arcokat ismerek meg,nincs több ismerősöm 400-nál,mint álatlában minden lánynak,mert akiket én visszajelölök,azokkal havonta legalább beszélek.Sajnos nem tudom megmutatni... Tegnap este nem birtam,és elmondtam anyumnak mindent,szóról szóra,ezért reggel szanálta őket,sajnáltam is, hogy mindenkit kitörölt, mert sok mindenkivel vagyok jóban.Fiúk közül csak azokat hagyta meg, akiket az új gimimből ismerek,hogy ne legyen sértődés,mért töröltem őket.Szerintem eglég kimeritő választ irtam,aki most sem hiszi el,hát,annak már tényleg nem tudok mit mondani,minthogy akkor igyjárt,akik ismernek,tudják,hogy ez van,és aki segiteni akart,az megtette levélben.Sajnálom,ha neked nem hihető el,nem hazudtam.
2015. júl. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!