Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékennyé akart tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékennyé akart tenni?

Figyelt kérdés
Egy fiúval nagyon jó barátok vagyunk, mindketten többet akarunk, csak még sosem jött össze. A buliban egy másik lánnyal volt, és vele táncolt, fogdosta, ölelgették egymást. Buli után is együtt voltak, állítólag csókolóztak is. De folyton engem nézett, azt leste mit csinálok. Másnap egyszer megpróbált beszélgetést kezdeményezni, de nem nagyon akartam vele beszélgetni.
2015. jún. 18. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, de akkor elég béna húzás volt ez a "féltékennyé" tétel. Mint valami TV sorozatban.

Ha lenne esze akkor nem ezt teszi hanem küzd érted és tesz azért hogy összejöjjetek. Érthető hogy nem beszéltél vele...

2015. jún. 18. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez volt a célja, én személy szerint sose értettem mire jó ez. Ha te érdekled, akkor foglalkozzon veled. Azzal, hogy másnál próbálkozik vagy csókolózik mással miközben nálam akar bevágódni, el is felejthetné, hogy legyen köztünk bármi. Ha így udvarol, amikor állitólag sokkal jobbam odateszi magát az ember, a jobbik felét mutatja mindenből, akkor milyen lenne utána? Kösz, nem. Nézzen madárnak mást.
2015. jún. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!