Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi lehet?
Figyelt kérdés
van egy fiú akiben valami nagyon megfogott, mindig őt kerestem, volt olyan, hogy ugyanabban az órában volt tesink. Én mindig néztem nagyjából és volt amikor ő is nézett engem, de én se mentem hozzá, és ő se jött hozzám. Valószínűleg tetszettem neki vagy csak azért nézett mert én hülye módon néztem?2015. júl. 20. 14:10
1/6 anonim válasza:
Hát ezt csak a srác tudhatja :D Nekem is volt hasonló helyzet. Én személy szerint azért néztem a lányt mert tetszett. Egyébként ennek nagyobb az esélye hogy azért néz mert tetszel neki. Legalább is magamból kiindulva ha valaki figyel engem de nekem nem tetszik az illető akkor megpróbálok nem rá nézni :D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak nagyon félénk vagyok és őt nem merném megkérdezni, nemhogy még csak köszönjek is :D
2015. júl. 20. 14:52
4/6 anonim válasza:
Lehet megérné :) Az utóbbi időben 3 lánnyal voltam így a suliból hogy szívesen megismertem volna viszont nem volt tököm odamenni és már nem lesz soha lehetőségem rá. Szóval ez ennyi volt és nagyon megbántam. Próbáld meg hogy kezdeményezel valami beszélgetést vele.
első voltam
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de ez egyszerűen nem megy nekem :D Nem tudom miért :/
2015. júl. 21. 13:03
6/6 anonim válasza:
Nekem sem ment pedig próbáltam. De találj ki valamit, gondolkozz rajta hogy hogyan kerülhetnél kapcsolatba vele, mert később amikor már nem lesz rá esély meg fogod bánni és az rosszabb. Ha minden kötél szakad akkor írj rá face-en vagy valami :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!