Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszik neki, csak nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszik neki, csak nem mutatja?

Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársamról van szó, aki 18 éves, mint én. Nagyon rendes, visszafogott, kissé régimódi neveltetésű és nagyon jó tanuló srácról van szó, aki valamiért mostanában kezd bejönni nekem, de biztosra tudom hogy én neki nem. Viszont van egy másik lány, aki gyönyörű és elég feltűnő külsejű a suliban, akivel úgy tudom alakulóban voltak, de végül mégis visszautasította a fiú, de jóban maradtak és sokat beszélnek. Tudom hogy az a lány szokott neki elég kihívó képeket küldeni. Vajon a srác megnézi olyankor a képeket, izgathatja a helyzet annak ellenére hogy abszolút nem csajozós típus? Annyira kíváncsi vagyok mit válthat ki egy ilyen srácból egy ilyen helyzet.

jan. 11. 18:21
 1/9 A kérdező kommentje:

Amúgy onnan tudok a képekről, hogy hallottam ahogy a lány az öltözőben erről beszélt a barátnőjével.

Illetve csomóan kíváncsiak vagyunk a fiúra hogy milyen lehet, mert keveset tudunk róla de mégis olyan érdekesnek, titokzatosnak tűnik

jan. 11. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván megnézi a képeket, de te rossz kategóriába vagy az is biztos.

Ez inkább tini párkapcsolat topik

3/9 anonim ***** válasza:
81%
Biztos, hogy megnézi. Aki nem tenné meg az vagy meleg,vagy eü gondjai vannak.
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz, bocsánat
 5/9 A kérdező kommentje:
A kategória miatt
jan. 11. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha heteró a srác, akkor biztosan tetszenek neki azok a képek. Lehet az is, hogy szívesen csajozna ő, csak valami miatt nem lehet neki, mondjuk a család beszélte le róla, nehogy a tanulás rovására menjen. Egy biztos, kár ezen ennyit agyalni.
jan. 11. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? A fiúk megőrülnek az ilyen képekért. Egyszer-kétszer küldtem ilyet, nem is volt durva, mégis megbolondultak érte. 20/L
jan. 11. 22:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindegyikünk 18. Tudom hogy odavannak az ilyen képekért, de vajon egy ilyen személyiségű srác is?
jan. 12. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden fiú kíváncsi bármilyen képre hidd el. Még a legártatlanabb, idétlenebb is. Biztos hogy csak a szülei nem engedik neki.

De amúgy meg ne higgy el minden "öltözős storyt" mert én mostanába azt vettem észre hogy annyira eltúlozzák a legkisebb történéseket is. Szval kb képzeld el a felét a hallottaknak.

Próbálj meg vele többet beszélni suliban közeledni felé, hogy legalább legyetek beszélőviszonyban.

jan. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!