Skorpió nő hogy mutatja ki azt, ha valaki tetszik neki?
Igen, számít az aszcendens meg hasonlók, de engem saját tapasztalat érdekelne. Honnan lehet tudni, ha egy skorpió nő szimpatizál egy férfival?
Én kicsit önző személyiségnek ismertem meg őket, de néha van hogy úgy érzem hogy kifejezetten kedvel, máskor meg hogy a háta közepére sem kíván. Van, hogy szívvel reagál egy Messenger üzenetemre, hálálkodik, stb. Abszolút nem ismerem ezt a jegyet, érdekelne pár tapasztalat :)
Szakadok a választóktól :).
Hogy a kérdésedre reagáljak... Én addig csűröm csavarom a dolgokat amíg el nem kezd velem beszélgetni. Ha idegen akkor kivárok.
A nász kezdetén a hím és a nőstény skorpió az ollóinál fogva kapaszkodik össze, majd sajátos táncba kezdenek. Ez segít a nősténynek, hogy felmérje a hím erejét, utóbbi pedig bebizonyíthatja, hogy életképes apa lesz az utódok számára. Ha minden klappol, a hím közben lerakja spermiumait a földre, majd óvatosan odahúzza a nőstényt, hogy megtermékenyítse. A páros útjai ezután különválnak – hacsak a nőstény nem dönt úgy, hogy felfalja udvarlóját (ami a legfrissebb kutatások szerint viszonylag ritkán fordul elő).
1
Előtest alatt a hátát vagy a hasát érted? Mert ahhoz hogy ollóival a hasához érjen, hátra kell dobnia magát a hímnek. Nos?
Kedves kérdező!
Az 1-es vagyok.
Mint minden tiszteséges csáprágós, a skorpiók is egy előtestből (fejtorból) és utótestből (potrohból) állnak. Az utóbbi a skorpiók esetében megnyúlt és egy tüskében végződik, míg az előbbin vannak a végtagok, az ollók, a szemek stb:. Tehát a lány skorpió a fiú skorpió előtesten a hátát is megérintheti, emiatt nem kell a hímnek a hátára dobnia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!