Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mutatja ki a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutatja ki a férfi, hogy tetszik neki a nő, ha amúgy nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés

Pl. megnézi, mosolyog rá, szemez vele, az arckifejezése elárulja, olyan csábosan néz.

Ok, hogyha nem akar semmit és emiatt van, hogy nem tesz többet (pl. nem kezdeményez beszélgetést sem), de akkor ezeket miért csinálja?

2023. okt. 24. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk önkéntelenül?Sokaknak jól is esik egy kis flörtölés.Miért ne?Nem kell bele többet látni.
2023. okt. 24. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:

1, Van igen, amikor önkéntelenül, de szoktam rajta látni, hogy direkt nem is próbálja leplezni.

Arra gondolok, ha már párszor kimutattam már önkéntelenül, mert úgy jártam, hogy váratlan helyzetben láttam meg, és közben tudom, hogy nem akarok semmit, akkor idővel erre rákészülök és elrejtem inkább. Persze, ha én így működök, nem jelenti, hogy más is, csak érdekel, hogy ezzel mi a célja vagy mit vár az illető.

2023. okt. 24. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egotuning.
2023. okt. 24. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen egotuning. Meg nők szívatása.
2023. okt. 24. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Vagy csak önkéntelenül jön neki és nem tudatos.
2023. okt. 25. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!