Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok vele érzelmese...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok vele érzelmesen beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szóval kezdeném ott hogy az exem rám írt egy hete, nyáron voltunk együtt és értelmetlenül lett vége a kapcsolatunknak, nem vesztünk össze meg semmi, csak úgy eltűnt. Találkoztunk már azóta 2x de nem tudok valamiért érzelmesen beszélni vele témákról, úgy értem hogy csak tömören beszélgetünk, de megnevettetem. Hogyan tudnék ezen változtatni?

jan. 10. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erez mar irantad semmit akkor sehogy
jan. 10. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is az érzelmekre gyanakodnék. Ha nem érzel már semmit iránta, akkor nyilván nem tudsz vele úgy beszélgetni.
jan. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!