Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogy döntsem el hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy döntsem el hogy csak fáradt a lány vagy nincs kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal és ha nem nagyon mesél vagy ír akkor mindig átgondolom hogy akar beszélgetni vagy nem.

Mert lehet nincs kedve éppen mert fáradt vagy nem jól érzi magát nem tudom, vagy simán csak unja a banánt.

Mert ha nem tud mit mesélni vagy picit fáradt akkor mesélek én, de ha meg nem ez a helyzet akkor békén hagyom.

jan. 8. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha rákérdeznél? Miért kell mindig taktikázni, túlgondolni? Akár akartok egymástól valamit, akár nem, alap kéne legyen, hogy nem kerülgetjük a forró kását, nem hülyítjük a másikat, hanem nyílt lapokkal játszunk, őszinték vagyunk.

"Mert ha nem tud mit mesélni vagy picit fáradt akkor mesélek én"

Miért? Kötelező minden nap minden órájában, minden percében írkálni egymással? Ezzel megfojtod, rátelepszel. Rá vagy görcsölve, túltolod. Pedig csak őszintének kellene lennetek egymással. Ez olyan bonyolult? Meg az lett a norma, hogy vagy ír fél percenként, vagy kuka? Ember..

jan. 8. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért vagy kiakadva?xd Csak egy kérdést tettem fel. Nyilván azért akarok vele beszélgetni mert ismerkedni szeretnék.
jan. 8. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
csatlakozom az elottem valaszolohoz. Szerintem a telefont hagyd beken meg egymast is pl fel napra, hagyjatok hogy tortenjen veletek valami mas is es ezt eltudjatok meselni.
jan. 8. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ismerkedj vele bakker, ismerd meg miért így ír neked! Pofon egyszerű dolgokon buktok el, húzzátok a dolgot, mintha muszáj lenne, mintha egy egyszerű kérdést is vétek lenne feltenni a másiknak. Növessz tököt kölyök.
jan. 8. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami érdekel, akkor kérdezz rá, ilyen egyszerű. Egyébként mióta beszélgettek?
jan. 8. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb ne stresszelj ra
jan. 8. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem ha egy pasi folyton taktikázik, meg túl gondolja az egészet.

Ha nem jön természetesen, nem fog alakulni semmi. Elmesélni sem akarom minden nap mi történt velem, az nem beszélgetés és nem közös nevező.

jan. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!