Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A strandon a fiúk, ha tetszik nekik egy lány akkor miért nem próbálnak meg beszélgetni vele? (14-16 éves fiúk)
Engem mindig is az tartott vissza, hogy manapság már bármiért fel lehet jelenteni valakit. Ha a lány zaklatásnak veszi, hogy egy idegen odamegy hozzá, akkor simán feljelenthet és én börtönbe kerülök.
Ezért többnyire baráti társaságokban szoktam ismerkedni, mert ott előbb ismernek meg a lányok és nem fognak feljelenteni, ha elhívom őket randira. Nekem eddig minden kapcsolatom úgy lett, hogy először barátok lettünk.
Sokan nem elég bátrak és inkább kifogásokat keresnek, hogy miért nem mennek oda. Akinek van önbizalma és tapasztalata, az bárhol tud csajozni.
#1, #2 Az a zaklatás, ha egy lányhoz (elutasítás ellenére) többször odamész, nem hagyod békén. Azért ettől elég messze van az, ha ismerkedni akarsz, szóval emiatt ne féljetek.
mert a csaj úgy is visszamegy vasárnap este Bpre
különben meg ha minden olyan lányt megszólítanék a strandon aki tetszik akkor nem érnék rá fürödni és egy nap alatt betelne a telefonkönyvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!