Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud nagyon sok lány dinamikusan beszélgetni neten?
Én pont fiúknál tapasztaltam ezt :D néha már rendesen kínosnak érzem, hogy folyton kérdezgetek, mert b*sznak normálisan válaszolni. Persze ha nem válaszolok egy darabig, akkor meg már jön hogy ,,minden lány ugyanolyan" 🙄
Neked is sikerült a "legjobb" lányokat kifogni. 😅
Általában az ember azokat sorolja előrébb a fontossági sorrendjében, akikben jobban megbízik. Jelen esetben ez úgy néz ki, hogy a csajra ráírnak 20-an, ebből te mondjuk a 7. leszel, a fontossági sorrend alapján. Az előtted lévő 6 barátnőnek sokkal szívesebben ír majd vissza, hiszen velük már jóban van, ismerik egymást, kötetlenebb a beszélgetés. (Biztosan te is sokkal szívesebben írsz vissza a haveroknak, mint egy random osztálytársnak, aki arról érdeklődik, hogy milyen volt a hétvégéd.)
Arra akarok kilyukadni, hogy egy chatnek is a bizalom az alapja. Azt kell elérned, hogy egy lány örömmel írja le neked a napját, mert tudja, hogy ezzel együtt egy jó beszélgetés fog kezdődni. Ezt a bizalmat vagy ki tudod alakítani, vagy nem.
Sok lánynál tapasztaltam ilyet, de a tapasztalataim alapján azt mondom, hogy mindenkit meg lehet nyitni, csak ügyesen kell kommunikálni.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!