Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud nagyon sok lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud nagyon sok lány dinamikusan beszélgetni neten?

Figyelt kérdés
Itt a beszélgetés folyamatosságáról és pörgősségéről beszélek. Haverokkal gond nélkül tudok így dumálni ,lazán jönnek a témák maguktól, nem erőltetett, mindkét fél hozzáad a beszélgetéshez és egyenrangúak. Olyan mint egy pingpong meccs. Viszont életemben eddig 1 lánnyal ha tudtam ilyen folyékonyan kommunikálni neten. És tegyük hozzá elég sokkal beszélgettem már , (régebben háttérzongoráztam egy nagylétszámú kórusban, ott relativ sok lányt megismertem, és irkáltam velük). Nem kizárólag kapcsolatokról beszélek, hanem sima baráti beszélgetésekről is. Egyszerűen nem hoznak fel új témákat, neked kell életben tartanod a beszélgetést. Mintha szabály lenne, hogy a fiúnak kell itt is dominálni. Meg nem mondhatjátok , hogy kedves kérdező, csak lesz@tnak téged, mivel még olyan lány sem hoz fel témákat, nem kérdez vissza, nem fejti ki a véleményet, aki szerelmes belém.. Egyszerűen nem tudok velük neten kommunikálni, kivéve ha faggatom ,és folyamatosan kérdezgetem őket. Máskülönben befullad. Más is tapasztalta ezt?Ja és egy teljesen átlagos srácnak tartom magam, elég extrovertált vagyok mondjuk, de nem viszem túlzásba soha a rizsát, tehát kétlem hogy irritáló lennék, inkább otthagyom a beszélgetést már az első pillanatban mikor megáll a dolog.
2021. szept. 14. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Én pont fiúknál tapasztaltam ezt :D néha már rendesen kínosnak érzem, hogy folyton kérdezgetek, mert b*sznak normálisan válaszolni. Persze ha nem válaszolok egy darabig, akkor meg már jön hogy ,,minden lány ugyanolyan" 🙄

Neked is sikerült a "legjobb" lányokat kifogni. 😅

2021. szept. 14. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez csak akkor van, ha nem jössz be a csajnak. Ha nekem tetszik egy srác, akkor igyekszem életben tartani a beszélgetést, mert minél többet akarok beszélni vele, ha pedig különösebben nem érdekel, én is tömören írok (persze azért nem bunkón).
2021. szept. 14. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Igen, nekem is hasonló tapasztalataim vannak, egyetértek az első válaszolóval. #2 voltam.
2021. szept. 14. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Sok oka lehet, a netes léttel eleve értelmetlen foglalkozni. Nem érdekled eléggé és kész, felesleges túlgondolni.
2021. szept. 14. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Általában az ember azokat sorolja előrébb a fontossági sorrendjében, akikben jobban megbízik. Jelen esetben ez úgy néz ki, hogy a csajra ráírnak 20-an, ebből te mondjuk a 7. leszel, a fontossági sorrend alapján. Az előtted lévő 6 barátnőnek sokkal szívesebben ír majd vissza, hiszen velük már jóban van, ismerik egymást, kötetlenebb a beszélgetés. (Biztosan te is sokkal szívesebben írsz vissza a haveroknak, mint egy random osztálytársnak, aki arról érdeklődik, hogy milyen volt a hétvégéd.)

Arra akarok kilyukadni, hogy egy chatnek is a bizalom az alapja. Azt kell elérned, hogy egy lány örömmel írja le neked a napját, mert tudja, hogy ezzel együtt egy jó beszélgetés fog kezdődni. Ezt a bizalmat vagy ki tudod alakítani, vagy nem.

Sok lánynál tapasztaltam ilyet, de a tapasztalataim alapján azt mondom, hogy mindenkit meg lehet nyitni, csak ügyesen kell kommunikálni.:D

2021. szept. 14. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Ez mindkét nemre igaz más más okokból van egy lánybarátom akivel ugyanaz a problémánk az ellenkező nemnél, képtelenek beszélgetni csak válaszolnak mint egy tesztre. Nőknél inkább szokott kijönni a személyiség hiánya mint pl hobbik míg férfiaknál meg a 2. agy használata és minden online olvasott "ignoráld és beléd fog esni" hülyeségek. Az első miatt szoktunk hülyéskedni Pl "A hobbim a rendszeres légzés" Amúgy meg szöges ellentétei vagyunk egymásnak mégis tudunk bármiről beszélgetni szóval még azt se lehet mondani olyat találunk akiben nincs velünk közös
2021. szept. 15. 02:27
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén szólva interneten keresztül borzasztóan nehéz kommunikálni. Valóban csak akkor működhet a beszélgetés, ha mind a két fél erősen hozzáad és fenttartja az érdeklődését, de az emberek többsége már írni is lusta... És véleményem szerint a korosztályomat (17) nem tanítják kellő figyelemmel a kommunikációra és a beszélgetésre. Élőben, szavakkal is nehéz egy tartalmas társalgást lefolytatni bárkivel, sokaknak fogalmuk sincs, mely mondatra, hogyan kéne reagálni, mit érdemes hozzá fűzni. Poénkodni és háborogni szeretnek az emberek és mint lusták írni, úgy lusták igazán meghallgatni egymást, lusták ahhoz, hogy bármi is érdekelje őket. Persze enmez azt mondom, hogy minden ember ilyen, akad kivétel bőven! Sajnos a probléma a gyökerében rejlik a témának, de most nem szeretnék kitérni a magyar oktatási rendszerre és e féle dolgokra.. :D
2021. szept. 15. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
en senkivel nem szeretek irogatni, se a kedvesemmel se a barataimmal. lehet ez is benne van naluk
2021. szept. 15. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!