Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok beszélgetni mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok beszélgetni mert unalmas az életem?

Figyelt kérdés

Mindenkinek megvan a kis napi rutinja ami igazából semmi izgalmas. Elmegy iskolába hazaér elfárad (főleg most télen) és csak van kb.

Legalább is én így vagyok. Na és a lényeg hogy beszélgetek egy lánnyal és ő ír is meg elmeséli a napját is ha megkérdezem, de én meg nem tudok semmiről beszélni mert egész nap semmi nem történt velem.

tegnap 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

De ez a "Mizu volt ma?" tipikusan az a kérdés, amire nem is nagyon kell válaszolni, mert csak felszínes érdeklődést mutat

Általában én sem tudnék mit mondani erre, mégis van témám, szóval tereld el a beszélgetést

Pl ha a lány épp befejezett egy könyvet, elkezdhetsz arról beszélni, te mit olvastál legutóbb, mit szeretsz, vagy ha nem olvasol, mivel töltöd helyette az időd

tegnap 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha elmondod, hogy vettél egy kiló kenyeret, azzal előrébb vagy?

Vagy ha elmondod, hogy foci edzésre mentél, utána hegedű órán voltál, este még melegételt osztottál hajléktalanoknak, mire mész, ha legközelebb is csak ennyit tudsz mondani?

A beszélgetés alapja az aktív figyelem. Nem az, hogy mit mondjál Te.

Egyébként ha unalmas az életed, töltsd ki.

tegnap 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerepjáték pl. jó lehet és tanulságos. Előre megbeszélt téma, kitalált vagy élő szereplők, kis fantázia és így gyorsan telik az idő, ha uncsi van.
tegnap 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem sok minden történik veled még írhatsz egy csomó dologról. Ha olvasol egy érdekesebb dolgot ami őt is érdekelheti máris meg van a téma, vagy,ha látsz egy jó videót.
tegnap 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!