Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen unalmas lányokkal beszélgetnek a fiúk?
Mondjuk én a barátomnak regényeket is szoktam írni. Van még egy lány ismerősöm, akire rá írok néha napján és ennyi. Érdeklődés a kérdés.
De a kérdésedre is, hogy válaszoljak: talán a te barátaid nem a könnyen kapható, unalmas, vihogós lányokat szeretik.
A nagy lófogat! Direkt mondtam, hogy Anotalkon! Az egy olyan oldal, ahova az ember azért megy fel, hogy BESZÉLGESSEN MÁSOKKAL!!! Ha nincs kedvem senkihez, akkor tudod mit csinálok? NEM MEGYEK FEL! Ennyi. Ilyen egyszerű. Ha valakinek nincs kedve, energiája beszélgetni emberekkel, akkor minek megy fel olyan oldalra, aminek az a lényege, hogy emberekkel kell beszélgetni?! Nolátod. Erről van itt szó. Nem arról, hogy Facebook-on egy szép lányra írok rá és nem válaszol, vagy ha válaszol, akkor úgy, ahogy. Egyébként most voltam egy másik kérdés alatt, aztán írt privátba egy leány, hogy lenne-e kedvem beszélgetni. Írtam neki, hogy igen, aztán tessék, már nem ír vissza, ennyi volt ő is. Ennek is volt értelme. Ő keresett meg ENGEM, Ő írt RÁM, válaszoltam és eltűnt, mint P-51 a felhőben. Megérte válaszolni neki.
Hú, te... Már kezdek kicsit triggerd lenni, hogy a leányok mit le nem művelnek. Persze, értem én, hogy vannak hülye fiúk is, de azért lényegesen kevesebb fiú dobálja ilyen könnyedséggel a lányokat, mint fordítva. Legalábbis ez az én tapasztalatom. No, mindegy. Puffogok tovább magamban, amíg fel nem aggatom magam valamelyik fára.
Arrivederchi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!