Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini srácok! Mennyire vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini srácok! Mennyire vagytok sikeresek a csajozásban?

Figyelt kérdés
jan. 12. 21:45
A kérdező szavazást indított:
Sikeres vagyok, a legszebb lányok közül válogathatok.
Képes vagyok barátnőt szerezni, de kicsit le kell adnom az igényeimből.
Nehezen, de találok barátnőt
Nem megy a csajozás.
28 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát a 18 éves pályafutásom alatt nem nagyon jártam még sikerrel, de egyszer csak összejön🤷
jan. 12. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol az első és a második opció közt vagyok: tudok barátnőt szerezni (van is jelenleg), nem adok lejjebb az igényeimből, de azért annyira nem vagyok jó srác, hogy csak úgy válogassak.:D
jan. 12. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csajoznék kb hetente másik lehetne most. De olyan változáson mentek át a nők hogy igazából k..ra nem hiányzik egyik sem. Konkrét személy az van olyan nő..de pont a haverom felesége már
jan. 12. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor akartam akkor ment. Most is tudnék ha akarnék. De most nem akarok
jan. 12. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Olyan ostobának tartom a kérdést. Abban a pillanatban, hogy a csajozásban 'sikert' akarsz elérni, a csaj megszerzését, rögtön nullázod a méltóságod.

A lány pedig úgy érzi hogy jönnek a fijúúk, el akarják nálam érni a sikert, én meg eldöntöm hogy melyiknek engedjem. Amikor egy haveroddal lógsz, és beszélgetsz egy jót, érzed azt hogy 'na, megvan a siker! Elértem!'? Ha ott nem a siker a lényeg, akkor lányoknál miért? Én nem akarom a sikert, de ritkán volt üres az ágyam fiatal korom óta, ha ez nektek a 'siker' indikátora. Alapvetően rossz a legtöbb ember hozzáállása ehhez, inkább megyek is aludni:D

jan. 13. 02:51
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Egy rákospalotai panelben rendelő 46 éves prostival szoktam kiélni a szexuális vágyaim, fétiseim.

Szívesen járnék fiatalabb nőkhöz, de a diákmeló fizetéséből egyelőre erre telik. 19/F

jan. 13. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező: definiáld a sikeresség fogalmát!
jan. 13. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Imádom a citrommellű lányokat!!
jan. 13. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Életembe nem volt még barátnőm de csak egy csók de még egy szemezés se semmi. 19/F
jan. 16. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Előbb nyerem meg a lottót, minthogy sikerüljön barátnőt szerezni.
jan. 29. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!