Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvettem a barátnőm szüzességé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvettem a barátnőm szüzességét, Mégsem élvezett el. Mit tegyek hogy következőkór elélvezhessen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap feljött a barátnőm hogy kettesben legyünk filmezzünk meg ilyenek..és elkezdte a barátnőm le venni a polóm meg simogatott alól..én meg, meg kérdeztem tőle hogy biztos akarod?Mivel nem akarom azt hogy megbánja..na m1 aztmondta hogy nagyon akarja..én mindig is akartam vele mert nagyon szeretem de nem akartam siettetni amikor ő akarja akkor énis, na és elkezdtünk smárolni,simogatás ilyenek ki is nyaltam ami jól esett neki viszont nem élvezett el én fojtattam volna dehát mondta hogy eléglessz..énmeg szűz lánnyal nemvoltam és nemtudom tényleg hogy mért nem élvezett el..ezért kérem a segítségeteket hogy következőkor ő is elélvezhessen..kinyaltam+ujjaztam hogy tágítsam..az nemfájt neki..viszont mikor már be raktam már fájt neki mikor haladtam befele..de nagyon gyengéden áltam hozzá nem durván..aztán le állított és lehet szégyen vagy nem de én bele mentem..én nagyon megsajnáltam mert nagyon fájt neki már jött hogy sírjon..lehet nevetséges de tényleg segítséget szeretnék..és nem kioktatást viszont azután rá 1órára akarta és már akkor nem fájt..ismét játszadoztunk de semmi..én elélveztem de ő nem..és ez engem zavar..mert én azt akarom hogy neki is jó legyen és ne csak nekem..viszont mikor másodszorra is neki futottunk már nem fájt annyira csak különböző pozoknál..de nemis nyögött se semmi..és ez nagyon zavar..velem van a baj? vagy szüz eknél előre igyvan? Amikor én elélveztem akkor is ujjaztam mivel nem élvezett el..és legalább így élvezzen el..de aztmodnta nemkell..én megkérdeztem tőle hogy jó volt? aztmondta igen..de nemtudom én nem ezt éreztem..szerintetek azért modnta hogy jó volt hogy ne bántson meg vagy tényleg jó volt neki?

2015. júl. 16. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
wut???
2015. júl. 16. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
nos.. legalább védekeztetek?
2015. júl. 16. 21:13
 3/9 anonim válasza:
73%
Szerintem nincsen abban semmi gond, ha most nem élvezett el. Egy nőnek az orgazmus fejben dől el, ha el tudja magát engedni és bízik benned, (persze feltéve, hogy egészséges amúgy) akkor el fog tudni élvezni veled ebben biztos vagyok. De most vesztette el a szüzességét, szerintem ez elég nagy "sokk" volt neki ahhoz, hogy az orgazmusra gondoljon. Meg egyébként neki is idő kell ahhoz, hogy megismerje saját testét, és kitapasztalja, hogy mi jó neki. így csak azt tudom javasolni, hogy a legnyíltabban beszéljétek meg, hogy ki mit érez, kinek mi a jó, hogyan nyaljad (milyen erősen stb.). Ja, és kitartás :-)
2015. júl. 16. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk :)
2015. júl. 17. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem megy egyikpillanatrol a másikra ... beszèlj vele sex közben is kérdezd meg hofy jo e neki igy csinálj e calamit másképp..

mikor én elvesztettem szerelemből tettem nagyon jo volt a sráccal 2 3vig voltunk együtt de semmi .. nem élveztem el.. sok pasival voltam utána 3 honap szingliség alatt 7pasi és senki nem tudott gyönyört okozni a mostani párom 14 évvel idősebb nálam nagyon szeretem teljesen eltudtam lazulni az első pillanattol vele ... és az első együtt létünkor 10 perc volt az aktus nekem 3 perc alatt sikerült orgazmust okoznia.. fantasztikus vele!! Gyakorlás kérdése meg prsze egyén függő ez is kényesztesd sokat L

2015. júl. 17. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdésed lenne még irj nyugodtan privit az utolso voltam!! :)
2015. júl. 17. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok??!
2015. júl. 17. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 15:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Én 17

Ő 15

2015. júl. 17. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!