Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezert fel lehet ot jelenteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezert fel lehet ot jelenteni?

Figyelt kérdés

Mar kb 2 honapja megy ez! Van egy fiu egy evvel kissebb nalam (12) es be vallodta h tetszek neki! En megmondtam hogy van baratom es szeretek vele lenni! Es azt mondja mindenkinek hogy en vagyok bele szerelmes! Es ez nagyon zavaro! Hogy ide jonnek idegenek amikor a baratommal vagyok es azt kerdezik hogy tenyleg tetszik? (Es ez nagyon rossz mert kozbe a baratom is halja) es mar romloban van a kapcsolatunk!

ahanyszor irok neki az nem hatja meg!

Fel tudnam ezert jelenteni? Mert nem szeretnem hogy a kapcsolatom ra menne!

Vagy mit csinaljak? Nagyon piszkal mar es nekem ez nagyon rossz erzes! Tenyleg!

Ezert fel lehetne jelenteni? Egyreszben zaklatas nem? (Ja mar hivogatott mobilon is)

2015. jún. 24. 01:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
amugy viccet felre teve olyannak szolj akit vesz is valamibe az a kis b.rom k.n gorcsos
2015. jún. 24. 01:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelentheted fel,amit csinálhatsz az a következő:

Egész egyszerűen ne foglalkozz vele mert az a célja hogy felkeltse az érdeklődésed és piszkáljon vele.

Mivel ügyet csinálsz egy alaptalan dologra így ő még örül is neki, a kapcsolatod a barátoddal meg folyamatosan romlik.

Zárd ki az életedből,foglalkozz a fiúddal és barátaiddal.

Ők biztos hisznek neked és csak ez számít.

Ő meg majd csak észreveszi magát.

Ha követ akkor szólj a pasidnak, vagy ha nincs bátorsága akkor szüleidnek,rokonodnak.

Minden jót nektek ;)

2015. jún. 24. 01:50
 23/28 anonim válasza:
73%
Uristen, mi van itt. 12-13 eves gyerekek jelentgetni akarnak:'D. Nem jelenthetsz fel egy 12 eves kisfiut (te is kis lany vagy hiaba tartod magad nagynak). Ezt amugy a szuleiteknek kell megbeszelni , olyan nincs hogy nem hagy beken teged, ha a szuleid szolnak neki.
2015. jún. 24. 03:19
 24/28 anonim válasza:
Amugy meg kicsi lany azt ugy szokas irni hogy 1 evvel fiatalabb, nem pedig ''kisebb''
2015. jún. 24. 03:20
 25/28 anonim ***** válasza:
39%
15eves vagyok es aterzem a helyzetet, eleg zavaro tud lenni!Tavaj nyaron egyik kozos csaladi ismerosunkkel utaztam szerbiaba es kb. 4oras ut alatt en azt hittem meghalok.Van ég kisfiuk kb. 8/9eves lehet.Egesz uton fogdosott kinos kerdeseket tett fel,es a szulei csak rohogtek rajta.Amikor elkezdott az iskola mindig oda jott hozzam csapkodott utogetett (szerintem azert mert mashogy nem tudta kifejezni hogy tetszem neki) na de hat akkor is...Szoval igen ez most "dedosnak tunik" de valojaban eleg idegegesito, hogy nem tudsz ellene semmit tenni.Mondjuk koztetek csak 1 ev van ,de szerintem szolj a szuleidnek hogy ez teged nagyon zavar:)
2015. jún. 24. 08:11
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát a barátodnak mond meg komolyan, hogy ő megbízhat benned és inkább neked higgyen, mint egy srácnak, aki el akar venni tőle.

Ha haverok megkérdezik, hogy tényleg igaz, hogy a másik srácba vagy beleesve, mondd nekik, hogy nem, ezt csak az a szánalmas kis tapló terjeszti rólad, de már nagyon unod, tehát ezúton is üzened neki, hogy kitalálhatna valami érdekesebbet (valaki mással).

váltogathatod ezzel: Nem, én a barátomat szeretem, és jól vagyok vele, ez a srác meg szerintetek nem szánalmas, hogy mindenkit becsap?

42fö

2015. jún. 24. 15:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Hol vagy most? Melyik országban?? Talán most nem zaklat ha nem vagy Magyarországon.
2015. jún. 24. 16:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha emiatt megy tönkre a kapcsolatod akkor vagy nem szeret téged a párod, vagy önkívületi állapotba kerülsz ami miatt kiszerethet belőled. Ez nem a "zaklató" fiú hibája. Egy igazi kapcsolat erős, hát ez nem úgy néz ki. Arra nem tudom a választ, hogy megéri feljelenteni vagy sem, de először is legyen meg egy figyelmeztetés szülők által.
2015. júl. 2. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!