Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezert fel lehet ot jelenteni?
Mar kb 2 honapja megy ez! Van egy fiu egy evvel kissebb nalam (12) es be vallodta h tetszek neki! En megmondtam hogy van baratom es szeretek vele lenni! Es azt mondja mindenkinek hogy en vagyok bele szerelmes! Es ez nagyon zavaro! Hogy ide jonnek idegenek amikor a baratommal vagyok es azt kerdezik hogy tenyleg tetszik? (Es ez nagyon rossz mert kozbe a baratom is halja) es mar romloban van a kapcsolatunk!
ahanyszor irok neki az nem hatja meg!
Fel tudnam ezert jelenteni? Mert nem szeretnem hogy a kapcsolatom ra menne!
Vagy mit csinaljak? Nagyon piszkal mar es nekem ez nagyon rossz erzes! Tenyleg!
Ezert fel lehetne jelenteni? Egyreszben zaklatas nem? (Ja mar hivogatott mobilon is)
Anyukam tud rola! Beszelt is a szuleivel es nem hatja meg a szuleit!
13L
Magyarorszagon elek!
Es en csak egy kerdest tettem fel! Es erre varok valaszt nem masra! Nahyon aggaszt a dolog!
Ja es egy velem koru se alszik 8 kor ;)
Ha Magyarországon élsz akkor ott nem este 9 óra van..nem ismered az órát vagy mi van? Ott már hajnali negyed 2 van. Szerintem feküdj le, mert hülyeségeket írsz.
Vagy ha nem tudsz aludni, akkor vedd elő a nyelvtankönyvet, és gyakorolj.
Nem zaklatás hanem rágalmaás, inkább..
De nem.. Nem jelentheted fel igazából, mert emiatt nem.. Csak kiröhögnének hogy ezzel akarsz menni bíróságra..
Plusz ha nem tudod bizonyìtani, ő is feljelenthet rágalmazásért és akkor ku rva sok pénzt fizetsz neki..
A kérdésedre a válasz:
NEM jelentheted fel, mert semmi törvénybe ütköző dolgot nem csinál a kisfiú. Ez nem zaklatás. Neked fogalmad sincs a zaklatás fogalmáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!