Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezért fel tudnak jelenteni?

Ezért fel tudnak jelenteni?

Figyelt kérdés

Cserélni akartam facebookon egy telefont az én telefonomra.

Azt beszéltük meg hogy feladjuk egy napon,az a telefon egy samsung galaxy s5 CLONE .Féltem hogy milyen a teló mert mindenki lesazrozza a clonet,ezért megvártam míg megjön amit küldött addig neki azt mondtam hogy feladtam én is. ma megjött a telója és nem lehet rajta telefonálni se és engem se tudnak hívni pedig sim kártya működik.Erről nem szólt semmit most láttam,és megnéztem antutu progival:4500 pontot kapott csak. igazából telefon tetszik de nem akarnám visszaküldeni,és a telom se neki mert akkor nem tudok telefonálni,neki van s3 telefonja állitólag szóval nagy vesztesége nem lenne de ha nem küldöm vissza neki fel tudna jelenteni?

2014. aug. 21. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

fel tudna és nem is kéne sokat nyomozni.

Amúgy remélem megbaxnak a cigányok, az ilyen kis patkányok azt érdemlik.

2014. aug. 21. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Fel persze, ez csalás.
2014. aug. 21. 16:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért én érdemlem mikor átvert ,és nem szólt hogy nem lehet telefonálni,ő azt mondta lehet de nem lehet.
2014. aug. 21. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Feljelenthet, és ha megteszi, elmeszelnek. Ebbe már eleve hülyeség volt belemenni, de neked sikerült még egy lapáttal rátenni. Függetlenül a telefontól, amit kaptál, sima csaló vagy. Akkor is, ha ő is az, a te megítéléseden ez nem változtat.
2014. aug. 21. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Tegyük fel, tudatában volt a telefon hibáinak. Mit változtat ez a helyzeteden? Semmit. Ha téged átvernek, az nem jogosít fel arra, hogy hasonlót tegyél. Ha ő egy hibás készüléket küld egy normális ügylet keretében, legfeljebb visszaköveteled az árát, vagy a cserekészüléket. Te félrevezetés útján jutottál más tulajdonához, melyet nem óhajtasz visszaadni. Ez kőkemény csalás. Az pedig már csak hab a tortán, hogy miért van szükséged a sajátod mellett egy másik telefonra, amivel mellesleg épp csak telefonálni nem lehet állításod szerint? Villogni mások előtt? Külsőségek? A lélek sivárságára utalnak. Küldd szépen vissza a telefont és legközelebb ennél több eszed legyen!
2014. aug. 21. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Te mekkora suttyó szőröstalpú vagy...
2014. aug. 21. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Azt se értem, mi tetszik rajta, mikor telefonálásra teljesen alkalmatlan. Tényleg csak mutogatni kell? Gratulálok.
2014. aug. 21. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Az egy bizonyított tény, hogy elloptad a telefont amiért minden különösebb gondolkodás nélkül előállíthatnak.(akkor is ha közben megszabadulsz a telefontól)

Az, hogy telefonálásra alkalmatlan azt is jelentheti, hogy már rég feljelentett és letiltatta a telefont. Mert ugye a tulaj le tudja tiltatni a megfelelő papírok birtokában.

2014. aug. 21. 18:39
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Vicces, amikor két nyomorult csaló, szélhámos egymásra talál! :-XD
2014. aug. 21. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem lopott el semmit, csalást követett el. Ez ilyen kis tételben enyhébb kategória.
2014. aug. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!