Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogyan érzek a lány iránt?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány haverom. Nagyon tetszik szinte megőrjít már annyira. Gyakran pervezkedek neki facebookon. A lány 3 éve szerelmes belém szerintem. Elég bonyolut mert amikor megismertem egy kislány volt és tetszett ugyan de összejöttem mással akivel másfél évig együtt is voltam de március körül szakítottam vele. Az a lány haverom akit mondtam azzal az exem miatt egy évig nem is beszéltünk. A legjobb haverom azt mondta most próbáljam meg vele hátha valami komoly lesz de nem tudom. Nagyon tetszik, nagyon aranyos, kedves és a személyisége is megnyerő. Lehet bennem van a hiba? A lány ugyan nem mondja el nekem de a legjobb haveromnak elmondta hogy szeret még mindig. Mit tegyek? Én 22 vagyok a lány meg most lesz 18.2015. jún. 22. 14:47
1/4 anonim válasza:
szia! szerintem mond el neki h te is szereted. nem o is csak fel neked elmondani..legyel ferfi es valld be te eloszor..nem fog visszautasitani ;) sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma nem tudom, hogy szeretem- e vagy mi.
2015. jún. 22. 17:45
3/4 anonim válasza:
hát szerintem szereted vagyis amiket leírtál róla.
biztos vonzódsz hozzá de neked kell eldöntened,hogy mit érzel iránta mert azt csak te érzed
Sok sikert és szerintem jobb ha erről beszéltek személyesen :)
4/4 Cristalcolt válasza:
22 éves lennél? hát akkor meg mit rágod itt a körmöd a gép előtt? :D irány go! és csábítsd el! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!