Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az összes lányt akivel úgy érzek hogy több mint barát nekem azért nem tudom "megszerezni", mert túl jó barátjuk leszek?
Ha úgy érzed bejössz neki, ne beszélj hanem csókold meg. Vagy ha biztosra akarsz menni csók előtt kérdezd meg tőle, hogy mit érez irántad, szeretne-e veled járni.
Az is probléma lehet, ha egyszerűen nem reagálsz arra ha küldi a jeleket feléd. Olyankor úgy van vele, hogy tetszel neki, de mivel nem viszonzod vagy nem válaszolsz a jelzéseire, ezért szivesen találkozik veled, de igazából feladja és lemond róla, hogy próbálkozzon. Légy kicsit bátrabb. Pláne ha egy láény megy oda ismerkedni, akkor valószínűleg nem azért teszi mert csak barátot lát benned. Lehet csak az lesz belőle a végén, de ha odafigyelsz rá azon kívűl hogy csak lefoglalod és közben nem viszonzod a közeledését, akkor így fogsz járni mindig.
Attól, hogy esetleg ő már nem próbálkozik, még nem biztos, hogy teljesen feladta. Csak már nem reménykedik benne, hogy viszonozni fogod. Ettől még lehet ha végre úgy próbálsz meg nyitni felé ahogy ő remélte, ő ha meglepődik is örülni fog neki. Egy próbát megér. Ha meg nem jön össze, hát maximum maradtok barátok, de legalább meg tudjátok majd beszélni végül is mi történt. És talán legközelebb kicsit bátrabban és hamarabb próbálod majd viszonozni azt ha közelednek hozzád.
A félénkség nem mindig jó dolog. :) Inkább adjon egy pofont a lány ha benéztél valamit, mert aztán meg lehet beszélni mit néztél be, minthogy ne reagálj és aztán meg amikor rájössz, hogy talán mégis jó lett volna megpróbálni, már lehet késő lesz.
Szóval mindent egybevéve, szerintem tegyél egy próbát vele, csak most neked kell közeledned hozzá, és persze figyelned, hogy látod-e azokat a jeleket amiket annak idején küldött.
Mielőtt megkérdeznéd hogyan. A dolog pofonegyszerű. barátok vagytok, adj neki puszit, öleld meg, ha engedi fogd meg a kezét. És még egyszer ne szúrd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!