Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hogyan mondjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam el neki, hogy többet érzek iránta?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel régen folyamatosan szekáltuk egymást és akkor még egyáltalán nem tetszett nekem úgy... Pár napja viszont megváltozott a kapcsolatunk és elkezdtünk beszélgetni úgy, hogy nem sértjük meg egymást minden második mondattal. És most jelenleg ott tartok, hogy amikor egyedül vagyok, akkor folyamatosan rá gondolok. A héten valószínűleg többször leszünk kettesben azon gondolkozok, hogy elmondom neki ezt. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi :)

16/F

2015. jún. 22. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
elősző' saso'd me', hogy tetsze'-e neki. ha ige' akkor próbá'd tudatni az érzéseid vele
2015. jún. 22. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez még korai :D Attól hogy most nem ölitek egymást a beszédben, nem jelenti azt hogy ő is beléd szeretett. Inkább reakciókkal, testbeszéddel mutasd ki, és folytatódjon ez a kellemesebb beszélgetés, utána időzítsd ezt a nagy vallomást.
2015. jún. 22. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem se mondd el. hagyj időt, hogy elmélyüljenek az ő érzései is, különben pl ijesztő lehet a ragaszkodásos. kétértelmű mondatok, utalások rendben vannak. titokzatosság segít :)

én akkor mondanám ki, mikor már mindketten tudjátok, hogy mi a szitu, csak ez a konkrét vallomás hiányzik a történetből. :)

2015. jún. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!