Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki kb 1 éve irogat fb-n. Nem igazán tudtam eldönteni elsőre h mit akar ezért megmondtam neki h nekem nem jön be. Ezután hárított h ő csak barátkozik..az összes nőügyét nekem meséli el, h hogyan kihasználják a lányok...(nem igazán értem h ezt miért nekem mondja ja mégis akar tőlem valamit.

Most ismét próbál közeledni, nem olyan mint eddig ( mindennap ír, felhív), csak az a baj h kicsit félek megint visszautasítani mert az utobbi 5 alkalommal begyógyszerezte magát...

2015. jún. 15. 20:36
 1/4 anonim válasza:
Honnan tudod biztosra, hogy begyógyszerezte magát? Az hogy ezt írta vagy mondta nem jelent semmit. Nem ismerheted igazán ha még nem is találkoztál vele. De ha meg ilyet csinált az a saját baja, menjen orvoshoz a hülyeségeivel, ne téged zaklasson. Mondd meg neki ha nem kell, aztán nem kell itt lelkiismereteskedni. Nem a te hibád ha ilyen nyomorék.
2015. jún. 15. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Tisztázd le vele, beszéljétek meg. Ha nem akarsz tőle semmit, és ő se, akkor szakítsátok meg a kapcsolatot, mert nem sok értelme van, vagy maradjatok tényleg tisztán barátok, haverok. Ha szeretne valamit, de te nem, akkor mondd meg neki ezt is nyíltan, tisztán, majd pedig ne keresd, és ne beszélgessetek többet, amíg ez neki fájdalmas.:)
2015. jún. 15. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaa azt nem írtam oda h évfolyamtársak vagyunk..szóval ismerjük egymást
2015. jún. 15. 20:54
 4/4 anonim válasza:
Akkor küldd orvoshoz.
2015. jún. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!