Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yuutanori kérdése:
Miért mondják nekem a fiúk hogy cuki vagyok és mijen tulajdonságommal fogom meg őket?
Figyelt kérdés
16/L Nos, ki fejtve eléggé rám szálltak a fiúk és nem tudom h miért. Rólam:- nagyon szeretek barátkozni. Sokszor vagyok nyűgős, és akaratos. Szeretem a rózsaszínt,az animéket. Néha kockulok, de mostanába nem. Soha nem volt fiúm, nem csókoloztam. Túlságisan vajszívű vagyok, és nem szeretem ha a körülötem lévő emberek szomorúak vagy magányosak. Mert már én is átt éltem pár dolgot. A suliba mostanába bárkire mosolygok... nem tudom mivan velük...egy ismerős fiúnak amikor integettem, annyira megbámult h leeset a lépcsőn....pár horzsolással megúszta... mostanába túl sokat foglalkozom a körülöttem lévő emberekkel és bárkiért kiállok. Mindenkihez van pár kedves szavam és szerezem megnevetettni őket, még ha hülyét is csinálok magamból és meg szégyenűlők. A fiúktól félek, nem tudom miért és túl könnyen zavarba hozznak...nem szeretek gondot okozni másoknak. Nagyon akaratos vagyok és mindig kiharcolok bármit. Nem nagyon mernek szembeszálni:)))) szeretem magamból kihozzni a maximumot. Még is egyre többen rám szállnak és a legjobb fiú haverjaim is belém szeretnek, de még is miért?2015. jún. 4. 15:30
2/5 anonim válasza:
Mert egy tünemény vagy bizonyára!
Legyen szép az életed!
3/5 anonim válasza:
Biztos a kisugárzásod miatt:)
De azért kérlek legalább a milyent tanuld meg leírni
4/5 anonim válasza:
én hasonló típus vagyok, és szerintem azért lehet, mert a természetes kedvességedet személyre szólóan veszik és tetszéskinyilvánításként, sőt beleegyezésként értelmezik. sőt lehet hogy naivnak tartanak, és azt hiszik, könnyen meg lehet téged kapni
meg valószínűleg egyszerűen szimpatikus is vagy sok embernek
5/5 A kérdező kommentje:
1. Első komment:- Nem hinném...attól h naívnak látszom, nem azt jelenti h az vagyok....
2. Köszönöm a válaszokat.
3. Le tudom írni a "milyent" csak állandóan lefagy a telefonom képernyője és így hagyok magam után hibát. Bocsánat!
2015. jún. 4. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!