Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon vágyom egy pasira arra hogy megcsókoljon h magához öleljen? A barátnőim mindig mondják h milyen jó csókolózni meg minden.
Nincs barátnőm, s talán emiatt van, de én is így vagyok ezzel. :) Bár én inkább a nálam fiatalabb hölgyek társaságára vágyom.
A Te esetedben szerintem teljesen érthető, hogy idősebb pasira vágysz. :)
Ha nem is törvényszerű, de egyenlőre úgy vélem, hogy a pasinak illik 1-2 évvel idősebbnek lennie a hölgynél.
22F
Hát figyelj szerintem 16-18 éves korban a legszebbek a lányok és ahogy figyeltem sokak szerint van ez így. Ha igényes vagy és normálisan nézel ki akkor simán szerzel magadnak valakit ne aggódj :)
18F
Mi az amiért ők jobban bejönnek? Talán az érettségük, elhatározottságuk vagy, hogy mélyen áttudják érezni azt amiről beszélsz vele mert megért?
A Te esetedben ezt megtudom érteni. 16-20 éves férfi ismerőseim körében a legtöbbje mindent ma semmit holnap alapon éli az életét, az éppen aktuális barátnőjüket pedig 3-4 havonta cserélik a "megtehetem alapon".
Ha feléd is ilyen korosztályodbeli fiúk vannak, kedves kérdező, akkor teljesen megértelek.
Viszont felhívnám szíves figyelmedet, hogy olyan mélyen ne kötelezd el magad egy 26 éves férfinél, mert ezt könnyen ki használja addig amíg az neki jó.
Remélem találsz megfelelő társat, aki az elvárásaidnak megfelel. :)
Kicsit azt látom, hogy te egyelőre a szerelemre magára vágysz, nem egy konkrét emberre.
Sokat változik a dolog, ha már nem csak arra vagy kíváncsi, hogy milyen egy csók, hanem találsz valakit konkrétat, akivel akarsz csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!