Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csókolózni? Még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni? Még soha nem csókolóztam.14/L

Figyelt kérdés
Hogy kell csókolózni? Valaki részletesen írja le legyen szíves, mert mindenki csak azt mondja, hogy magától jön. De én nem merek. Barátom is mondta, hogy csókolózak vele, de megmondtam neki, hogy nem merek. Mit csinaljak??

2015. máj. 19. 06:44
 1/8 anonim válasza:
1oran belul kapni fogod a 10-20valaszt a 18-20eves perverz fiuktol akik 14-15evesnek allitjak ki magukat erre nem fogsz normalis valaszt kapni
2015. máj. 19. 07:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább megmutatom
2015. máj. 19. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Tényleg magától jön. Öleld át, simogasd az arcát, csukd be a szemed és add át magad a szerelemnek. Én is nagyon féltem, de túléltem :)
2015. máj. 19. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én se hittem volna hogy magától jön, és mégis így van :)

Ne félj, nem lehet elrontani :)

2015. máj. 19. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell tőle félni, ez nem olyan mint a fogorvos...inkább a fagyizáshoz lehet mondjuk hasonlítani :)
2015. máj. 19. 11:37
 6/8 Mira1994 válasza:
100%
mikor majd odakerülsz, hogy meg akarod csókolni az illetőt, jönni fog az :) én is olyan 2 hónapja csókolóztam először, és azt hittem, hogy fogalmam se lesz róla, hogy miit kell majd csinálni, de valahogy tudtam, hogy mit kell :) ne parázz rá, menni fog :)))
2015. máj. 19. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugiii, en is ragorcsoltem, feltem tole, kerdeztem, hogy hogy kell, aztan nem hittem el hogy magatol jon, aztan kb egy honapja csokoloztam eloszor a baratommal, tenyleg magatol jon, izgulni se kell :)) 14/L
2015. máj. 19. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. ;) Remelem igazatok lesz:)
2015. máj. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!